HOROSCOP

259
1
HOROSCOP - horoscop-1433936029.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai încredere mult prea mare într-o persoană care de cele mai multe ori ți-a demonstrat că nu este cel mai bun prieten. Ar trebui să îi limitezi accesul în viața ta.

Taur: Nu crezi până nu vezi. Și este o atitudine foarte sănătoasă. Dar mare grijă la discuțiile în contradictoriu. S-ar putea să superi multe persoane și cu greu le vei împăca.

Gemeni: Primești o invitație la petrecerea organizată de un prieten și vrei să participi alături de cineva drag. Cauți în agendă și găsești persoana potrivită. Momentul dificil este dacă va accepta sau nu.

Rac: Ai ocazia să îți întâlnești foști colegi, fie de muncă, fie de școală și nu vrei să pierzi ocazia de a le arăta ce bine ai ajuns tu. Cu atitudinea de superioritate pe care o afișezi nu ești o companie prea plăcută în anturaj.

Leu: Afișezi o față supărată ori de câte ori ești întrebat de fostele iubiri. Ești genul care se detașează greu de trecut și acest gen de întrebări nu te ajută mai deloc.

Fecioara: Banii pe care i-ai economisit în ultimele luni te vor ajuta să îți cumperi un lucru mult dorit. Dar atenție! Nu te aventura în cheltuieli astronomice, pentru că riști să faci din nou datorii.

Balanță: Speranțele tale sunt mai presus de răutățile celor din jur. Deși s-a spus că nu ai nici cea mai mică șansă de a reuși să te afirmi într-un domeniu nou, tu vrei să demonstrezi că abilitățile tale sunt nelimitate.

Scorpion: Ai acces la câteva secrete care te vor face să te simți mai puternic. Din păcate însă, acestea vin la pachet cu responsa-bilități enorme. Trebuie să îți păstrezi cumpătul.

Săgetător: Ai decis ca ziua de azi să fie dedicată, în totalitate, planului personal. Vei merge să te relaxezi, pentru că ai mare nevoie să îți reîncarci rezervorul de energie.

Capricorn: Dacă ți se propune participarea la un eveniment trebuie să accepți fără ezitare. Este șansa ta unică să cunoști o persoană care îți va schimba viața.

Vărsător: Renunți la o idee de afacere ce părea promițătoare doar pentru că în familie apar tot felul de evenimente neprevăzute. Conflictul și tensiunea sunt la cote maxime în prima parte a zilei.

Pești: Viața profesională te ține departe de niște evenimente la care ai vrea să iei parte. Dar decizia de a te dedica cu totul serviciului ți-a aparținut în totalitate.

Comentează știrea

catalin
11 iunie 2015

Ai un vis, dar n-ai resurse ?! Daca esti dispus să-ti conduci viața după o viziune măreață, dar nu ai resursele necesare, noi te putem ajuta ! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Joi, 11 Iunie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 10 Iunie 2015
Stire din Fun : Soțul, plin de superstiții
Miercuri, 10 Iunie 2015
Stire din Fun : Imagini de groază, cu sexy iubita
Miercuri, 10 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 09 Iunie 2015
Stire din Fun : Sora Angela te bagă în păcate
Pagina a fost generata in 0.5416 secunde