HOROSCOP

203
HOROSCOP - horoscop-1433850167.jpg

Articole recomandate

Berbec: Treci prin momente frumoase alături de cei mai buni prieteni. V-ați reunit cu câteva zile în urmă și o țineți din petrecere în petrecere. Nu ar trebui să neglijezi odihna.

Taur: Banii devin problema ta numărul unu. Este greu să obții un profit dintr-o afacere aflată la început de drum. Nu-ți pierde speranța, vei sta bine pe plan financiar, dar în câteva zile.

Gemeni: Ai primit o sumedenie de sfaturi care mai de care mai înțelepte. Decizia de a le urma întocmai îți aparține. Ai mare grijă la intențiile ascunse!

Rac: Te scuzi pentru comportamentul din ultimul timp și dai vina pe oboseala acumulată. Dar să știi că cei cu care lucrezi nu trebuie să știe chiar de fiecare dată că ție nu îți merge bine în anumite situații.

Leu: Faci câteva economii și iei o decizie înțeleaptă. Decât să cheltuiești banii pe lucruri de care nu ai nevoie în mod expres, mai bine faci o investiție care să te ajute pe viitor.

Fecioară: Este foarte adevărat că prezentul contează cel mai mult, dar tu trebuie să înveți să privești în perspectivă. Este modul cel mai bun de a-ți da seama dacă ai un stil de viață haotic sau este doar nepăsarea la mijloc.

Balanță: Îți lipsește determinarea de a învăța lucruri noi și accepți cu greu păreri care nu corespund tiparelor tale de gândire. Ar trebui să fii mai maleabil și mai puțin limitat.

Scorpion: Dorințele tale sunt mult mai multe decât nevoile. De aceea, ar trebui să decizi ce este urgent și ce nu. În sens contrar, vei pierde prea mulți bani.

Săgetător: Arunci vorbe grele în stânga și-n dreapta și nu ții cont că i-ai putea răni pe cei din jurul tău. Cine te cunoaște știe că ai nevoie de ajutorul unui prieten ca să reușești să treci cu bine peste perioadele de trăiri intense.

Capricorn: Negativitatea de care dai dovadă astăzi va îndepărta câțiva oameni din calea ta. Pur și simplu vezi viața fără pic de culoare. Ar trebui să reanalizezi situația.

Vărsător: Rezultatul pe care l-ai așteptat cu sufletul la gură te-a lovit fără milă. Concluzia este că nu trebuie să renunți la ceva în care crezi cu toată tăria. Stă în puterea ta să schimbi lucrurile care nu îți plac.

Pești: Acceptă ceea ce nu poți schimba și astfel vei fi mulțumit sufletește de propria existență. Ai tendința să devii o victimă după fiecare discuție în contradictoriu. Nu mai lua lucrurile personal.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 08 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 06 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 05 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 04 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 03 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 02 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 30 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 29 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 28 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.5001 secunde