HOROSCOP

157
HOROSCOP - horoscop-1435313903.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ești mai plin de voie bună decât până acum, mai plin de inițiative, mai dornic de a te implica în activități noi. Ar fi bine, totuși, să o iei mai încet, graba strică treaba.

Taur: Nu este exclus să ai o surpriză din partea unui bărbat mai tânăr. Atenție însă! Nu da curs impulsivității verbale, chiar dacă vezi asta ca fiind soluția salvatoare.

Gemeni: Ai energie fizică multă și asta te ajută nespus de tare. Dar folosește-o eficient! Pentru a obține rezultate mai bune la serviciu, ai putea cere sfatul unei rude apropiate.

Rac: În timpul liber, ar fi bine să te ocupi de problemele familiei, căci ai rămas mult în urmă la acest capitol. Unul dintre părinți ar putea avea un câștig oarecum neașteptat. Acest lucru te va ajuta și pe tine.

Leu: Te victimizezi prea mult, dar nu ai idee de ce preferi acest joc. Cel mai bine ar fi să recunoști că ai greșit dacă dorești să nu îți pierzi respectul de care te bucuri acum.

Fecioară: Vei primi o propunere care te va tenta în mod special, dar înainte de a o accepta, ar trebui să o studiezi cu simț de răs-pundere. Regretele nu își au locul, fii sigur de asta!

Balanță: Banii îți fac cu ochiul. Se pare că ai șansa de a câștiga o sumă destul de consistentă. Vei reuși o tranzacție care îți va aduce o nesperată satisfacție.

Scorpion: Vestea bună este că eficiența ta intelectuală este maximă. Din păcate, nu vei avea ocazia să îți spui părerea, pentru că vei fi sabotat de un apropiat. Ai grijă în cine ai încredere.

Săgetător: În familie se va încerca rezolvarea unei probleme cu care te confrunți de ceva timp. Vei primi lămuririle necesare exact de la persoana la care nu te așteptai.

Capricorn: Propunerea pe care ți-o va face o cunoștință nu te încântă, dar se pare că nu ai de ales. Deși șansa pare astăzi de partea ta, evită să îți asumi riscuri de orice fel.

Vărsător: Ai unele realizări, dar proiectele tale vizează mult mai mult. Ar fi bine dacă nu te-ai implica în activități care să aibă în vedere o realizare imediată, căci totul îți va ieși cu oarecare întârziere.

Pești: Sinceritatea ta nu te va ajuta sub nicio formă. Lucrezi mult, ești apreciat, dar, când spui lucrurilor pe nume, rănești multe per-soane. Adevărul doare, dar decizi să nu iei măsuri în acest sens.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 25 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 24 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 22 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 20 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 19 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 18 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 17 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 16 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 15 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 13 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.584 secunde