HOROSCOP

233
HOROSCOP - horoscop-1436357821.jpg

Articole recomandate

Berbec: Provocările prea mari cu care viața te pune față în față sunt numai bune pentru a-ți stimula pofta de distracție. Încerci ceva nou pentru că rutina a devenit plictisitoare. Este un bun început.

Taur: Mulțumirile tale vin din munca depusă în deplină bucurie. Ești un caz rar. Lucrezi cu drag, spor și interes, iar acest aspect se reflectă foarte bine în activitățile tale de zi cu zi.

Gemeni: Momentele tale de răsfăț sunt cele pe care le petreci cu familia. Din cauza faptului că muncești mai mult decât de obicei, în această perioadă, vei avea parte de mai puține astfel de momente. Dar vei fi înțeles.

Rac: Nimeni nu reușește să îți intre în grații, azi, pentru că starea de spirit este una cum nu se poate mai negativă. Vei reuși totuși, cu mult succes, să te redresezi, astfel încât vei uita prin ce pasă proastă ai trecut.

Leu: Cu o floare nu se face primăvară, dar îți dai silința să duci totul la bun sfârșit, astfel încât cei cu care lucrezi se vor mira de rezultatele și de randamentul pe care le dai.

Fecioară: Ai marele noroc să faci parte dintr-o echipă în care toți muncesc cu interes. Dacă nu ar fi fost pe placul tău, nu ai fi reușit să răzbești printre atâtea probleme și sarcini dificile.

Balanță: Întotdeauna ai vrut să îi ajuți pe ceilalți, dar nu mereu strădania ta a avut rezultatele scontate. Și nu pentru că ai fi fost tu de vină, ci pentru că dezinteresul este unul la cote alarmante.

Scorpion: O excursie pe care o faci în curând îți va schimba perspectivele asupra vieții. Vei vedea o mentalitate nouă, îți va plăcea și implicit vei copia modelul. Ți se potrivește de minune.

Săgetător: Caracterul tău puternic te face să spui nu, deși inima îți spune altceva. Alegerile de acest gen sunt cele mai dificile. Tu ești un om logic, care va alege întotdeauna varianta cea mai bună.

Capricorn: Logica te ajută mult, pentru că doar așa vei reuși să pui cap la cap datele problemei, totul pentru a obține o rezolvare imediată. Dacă vei întâmpina probleme, nu te pripi să ceri ajutor, în sens contrar te vei împotmoli.

Vărsător: Se anunță o zi plină de evenimente, unele plăcute, altele foarte solicitante. Dacă îți vei menține energia la cote maxime, vei face față cu brio tuturor provocărilor care se ivesc.

Pești: Ai fost poate prea tranșant în vorbe atunci când ai făcut câteva reproșuri unor oameni dragi ție. Acum regreți, dar este un pic prea târziu. Dar pe viitor vei face totul ca la carte. Ca doar ai învățat ce era de învățat!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 09 Iulie 2015
Stire din Fun : Sex, numai cum vrea el!
Joi, 09 Iulie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 08 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 2.0031 secunde