HOROSCOP

178
HOROSCOP - horoscop-1436272573.jpg

Articole recomandate

Berbec: Orice gânduri ai avea astăzi, trebuie să știi că vei lua cele mai bune decizii. Vei uimi pur și simplu cu puterea de concentrare de care dai dovadă la începutul zilei. Nu reușești însă, deloc, să te resemnezi vizavi de o greșeală făcută.

Taur: Planurile de viitor pe care ți le-ai făcut pe parcursul lunii se concretizează într-o afacere de milioane. Te vei îmbogăți curând. Și asta se datorează muncii extreme pe care o prestezi zilnic, fără excepții.

Gemeni: Nu ai idee cum să mărturisești unei persoane apropiate că anumite gânduri referitoare la persoana iubită te obsedează fără motiv. Ar fi bine să te destăinui, în sens contrar vei avea de suferit.

Rac: Dorința ta de a evada din cotidianul plictisitor se transformă într-o experiență de neuitat. Este greu de luat decizii referitoare la viitorul apropiat, în contextul în care aștepți ca pe pâinea caldă o veste de la un om important.

Leu: Sănătatea ta nu este în cea mai bună formă. Ai anumite carențe care ar trebui rezolvate, asta dacă nu vrei să experimentezi situații neplăcute atunci când ți-e lumea mai dragă.

Fecioară: Chiar dacă ai trecut prin situații mai puțin plăcute, greșelile ar fi trebuit să îți fie lecții de viață. Cu toate astea, nu ai învățat nimic și te expui, în continuare, unor riscuri mari.

Balanță: Deciziile privitoare la viața personală ar fi trebuit să îți aparțină în totalitate. Dar, spre dezamăgirea bunilor tăi prieteni, altcineva hotărăște ce este bine pentru tine și ce nu, în pofida respingerilor tale.

Scorpion: Chiar dacă rudele apropiate văd un pericol iminent în noua ta decizie, vei face exact cum te taie capul, fără a-ți păsa prea mult de sfaturi, păreri și altele. Pe de o parte este bine, dar 100% în niciun caz.

Săgetător: Ai plâns mult, ai suferit, dar soarele a ieșit pe strada ta în cel mai luminos fel. Te vei bucura de apariția unei persoane cu suflet frumos și vei simți, în sfârșit, ce înseamnă să fii iubit cu adevărat.

Capricorn: Nemulțumirile tale sunt sentimente reprimate. Dacă vei continua în acest mod, toate frustrările acumulate se vor răsfrânge asupra stării tale de sănătate.

Vărsător: Relaxare, sport și bucurii.Astea ar trebui să fie principiile după care îți ghidezi via-ța. Las-o mai moale cu munca în exces, pentru că nu vei ajunge nicăieri. Este un cerc vicios. Ieși din zona asta!

Pești: Pleci de la locul de muncă în condiții neelucidate. Nimeni nu înțelege motivul pentru care ai reacționat în acest fel. Cei care te-au văzut în ultimul timp și-au dat seama că ceva este în neregulă cu tine. Decizia este numai și numai a ta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 07 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 06 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 04 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 03 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 02 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 01 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 30 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 29 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 27 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 25 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.2982 secunde