HOROSCOP

201
HOROSCOP - horoscop-1435580905.jpg

Articole recomandate

Berbec: Necazurile și clipele grele prin care treci sunt încercări ale vieții și te ajută să te cunoști mai bine. De acum încolo, vei avea parte de mult mai multe clipe fericite.

Taur: Problemele financiare prin care treci azi sunt accentuate de o situație neprevăzută, care te face să arunci cu bani în stânga și în dreapta, cu speranța că totul se va rezolva mult mai repede.

Gemeni: Mare atenție la persoanele care te șantajează emoțional. În spatele acestor gesturi se află, de fapt, dorința lor de a te demoraliza. Nu te lăsa corupt!

Rac: Dacă ai nelămuriri, mai bine întrebi decât să rămâi cu gânduri pline de incertitudini. Soluția la problema ta ar putea fi identificată mai ușor dacă ai comunica mai mult.

Leu: Te confrunți cu o problemă de sănătate, dar, din dorința de a-i proteja pe cei din familie, încerci să ascunzi totul foarte discret. Cei care te cunosc vor deveni suspicioși și vor bănui că ceva este în neregulă cu tine.

Fecioară: Nu mai încerca să fii mereu pe primul loc, pentru că nu asta este cheia succesului. Este de înțeles că îți place să fii în centrul atenției, dar acest lucru este consumatorul tău de energie numărul unu.

Balanță: Dorințele și nevoile sunt atât de diferite, dar nu și în cazul tău. Cumperi multe produse de care nu ai nevoie, dar ți le dorești. Este o terapie excelentă, dar te va seca de bani.

Scorpion: Speranța este cel mai bun remediu atunci când treci prin clipe grele. Trebuie să știi că nu ești singurul om care trece prin astfel de situații. Capul sus!

Săgetător: Un complot pus la cale de doi colegi de serviciu aruncă totul în aer. Sunt scoase la iveală lucruri mai puțin plăcute. Este un moment de cumpănă în activitatea firmei tale.

Capricorn: Pofta de viață este la cote maxime azi. Pleci într-o scurtă călătorie, din care te vei întoarce în perfectă stare. Relaxarea este cuvântul de bază în cazul tău, azi.

Vărsător: Faci o serie de cercetări, pentru că anumite zvonuri care proliferează la locul de muncă sunt atât nefondate, cât și defăi-mătoare. Destinatarul este o persoană pentru care garantezi. De aceea, te implici pentru a demonstra contrariul.

Pești: Gesturile tale din ultimul timp răcesc relația cu persoana iubită. Vrei să pui punct, nu știi cum, și alegi varianta mai puțin elegantă. Caracterul tău este unul frumos, de obicei, dar acum ai cam dat-o în bară.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 29 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 27 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 25 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 24 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 22 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 20 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 19 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 18 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 17 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 16 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.6152 secunde