HOROSCOP

177
HOROSCOP - horoscop-1438515654.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ești pe cale să închei contractul vieții tale, dar pentru acest lucru, aștepți o lungă serie de aprobări. Dacă totul iese cum te aștepți, ai toate motivele de laudă și de bucurie.

Taur: Ai reușit în ultimul timp ce nu au reușit alții în ultimul an. Te descurci fără probleme în toate aspectele administrative, fapt pentru care trebuie să dai sfaturi tuturor pentru a afla și ei rețeta succesului.

Gemeni: Vecinii te suspectează de niște lucruri despre care nici nu vrei să auzi. Ar fi bine să stai de vorbă cu ei și să le explici că zvonurile din ultimul timp nu au fost lansate de tine.

Rac: Nu reușești să ajungi la un consens, iar acest lucru te face să te cerți la nesfârșit cu partenerul de viață. Nu uita că certurile repetate nu fac bine relației.

Leu: Treburile din ultima perioadă te-au acaparat atât de tare, încât nu reușești să iei decizii bune de niciun fel. Degeaba cei din familie îți arată drumul cel bun, că tu o iei mereu pe arătură. Revino-ți!

Fecioară: Decăderea și deznădejdea prin care treci zilele astea nu sunt de teapa ta. Ce se întâmplă de ai decăzut așa? Fii mai optimist, nu ai motive de panică!

Balanță: Ieși mai mult din casă și din birou, pentru că statul în spații închise te bagă în depresie. Este vară, e frumos, plimbările în natură sunt cel mai bun medicament. Profită din plin!

Scorpion: Dacă nu vrei să mai continui relația cu partenerul de viață, ai face bine să îi spui în față, direct, pentru că dacă va afla din altă parte, va avea foarte multe reproșuri să îți facă. Ai grijă!

Săgetător: Nu trebuie să dai detalii nimănui despre planurile tale de viață, pentru că ești singurul responsabil asupra propriei vieți. Deși sunt mulți contestatari, se vor obișnui.

Capricorn: Nu vrei să pleci departe de casă pentru că nu ai încredere să lași pe mâinile nimănui afacerea ta. Ai reușit să ajungi până aici, a fost greu și nu vrei să strici totul doar pentru că distracția este pe primul plan.

Vărsător: Disponibilitatea ta este cea care te recomandă pentru a fi coordonatorul unui proiect de suflet pentru tine. Te vei descurca de minune, iar succesul va fi garantat. Meriți laude.

Pești: Te plângi la nesfârșit că deciziile pe care le iei nu sunt apreciate. Dar te înșeli. Ți se pregătește o surpriză de zile mari. Vei rămâne mut!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 03 August 2015
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 03 August 2015
Stire din Fun : Alchool IT Service
Sâmbătă, 01 August 2015
Stire din Fun : Un soț model.  Ar fi în stare de orice!
Sâmbătă, 01 August 2015
Stire din Fun : Pericol public:  nevasta la volan!
Sâmbătă, 01 August 2015
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.6118 secunde