HOROSCOP

174
HOROSCOP - horoscop-1438955829.jpg

Articole recomandate

Berbec: Întrebările fără un răspuns concret sunt cele care te deranjează atât de tare încât tinzi să ai o reacție nu foarte frumoasă la adresa interlocutorilor. Dar cine te cunoaște știe că ești un om plin de logică și realism.

Taur: Dacă dai sfaturi de viață ai mare grijă din ce perspectivă abordezi lucrurile. La drept vorbind, nu ai experiența necesară pentru a spune cum e mai bine și cum nu. Tu însuți ai de învățat multe lucruri de la cei din jur.

Gemeni: Citești foarte mult, te documentezi neîncetat, și speri ca toate întrebările pe care ți le adresezi să nu rămână fără o rezolvare concretă. Așteptările tale sunt mari, dar realiste.

Rac: Nu ceri foarte multe de la viață, te mulțumești cu puțin, dar îți place să oferi mult. Găsești fericirea în lucrurile mărunte și niciodată nu te dai în lături atunci când vine vorba despre distracție alături de prieteni.

Leu: Curajul tău este unul ieșit din comun. Chiar dacă de multe ori nu duci la bun sfârșit ceea ce ți-ai scris în agendă, nu lași lucrurile nerezolvate. Revii mereu asupra lor și faci exact cum crezi tu că este mai bine.

Fecioară: Imaginația ta nu are granițe, lucru nesperat de bun pentru tine. Vii cu idei geniale, ești inventiv și astfel vei fi în prim plan. Cei cu care lucrezi îți cer mereu părerea, iar tu ești disponibil oricând cu un sfat bun.

Balanță: Ideile tale bune nu dau un rezultat favorabil. Analizează minuțios situațiile care se ivesc pentru că trebuie să înțelegi ce funcționează la cote maxime și ce nu.

Scorpion: Deși comunicarea bună este punctul tău forte, personalitatea foarte rigidă te transformă într-un om care nu acceptă niciun sfat. Vei regreta când vei înțelege că nu ai procedat corect.

Săgetător: Ți se aruncă în ochi o serie de situații care nu îți plac deloc, ripostezi, dar cu toate că ai dreptate, nu pui corect problema. Atenție, riști să agiți spiritele!

Capricorn: Ai o grămadă de treburi casnice neterminate, dar oboseala acumulată te împiedică să iei măsuri. Te vei odihni și vei simți nevoia de relaxare mai mult ca oricând.

Vărsător: În adâncul inimii tale știi că o persoană cu care te-ai tot certat are dreptate. Dar va veni și ziua în care îi vei adresa laude, pentru că nu ești un om invidios, din contră, știi să apreciezi oamenii de valoare.

Pești: Banii sunt cea mai mare problemă pentru tine, dar nu va dura. Vei primi o sumă consistentă de la o persoană care avea mari datorii la tine. S-a întâmplat la fix!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 August 2015
Stire din Fun : Bărbații și "intențiile" lor ascunse
Sâmbătă, 08 August 2015
Stire din Fun : Femeile îți fac viața un iad
Sâmbătă, 08 August 2015
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 07 August 2015
Stire din Fun : Cum arată succesul adevărat
Vineri, 07 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.5821 secunde