HOROSCOP

181
HOROSCOP - horoscop-1438863314.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai repere destul de clare vizavi de o situație încurcată în care ai intrat fără voia ta și vrei să ieși cu o imagine imaculată. Vei fi destul de greu de convins că ai făcut lucrurile cum trebuie, dar te vei descurca, ca de fiecare dată.

Taur: Nici prin gând nu ți-a trecut faptul că un secret pe care l-ai dezvăluit unui apropiat va deveni informație virală. Data viitoare, să îți iei măsuri de precauție atunci când îți pui sufletul pe tavă!

Gemeni: Ai dreptul de a lua decizii în numele tău, fără a da explicații de ce așa și nu altfel. Pentru că situațiile vin și trec, dar experiențele se acumulează și te ajută să progresezi.

Rac: Te joci cu focul și nu este de bine. Îți plac senzațiile tari, dar mare atenție la consecințe. Vei vedea că nu întotdeauna situațiile riscante au final fericit. Trebuie să te autocunoști mai bine.

Leu: Concluziile la care ai ajuns după ce ai purtat o discuție controversată cu partenerul de viață sunt cele care ți-au furnizat exact răspunsurile pe care le căutai de multă vreme. În sfârșit, mintea ta s-a luminat.

Fecioară: O sumă de bani te ajută să faci o investiție serioasă, la care ai tot visat mereu și care este pe cale să se împlinească. Te bucuri nespus că scapi de rutină, dar ai și o oarecare doză de teamă.

Balanță: Necunoscutul te incită, dar te și sperie. Treci prin situații la care nu te-ai fi gândit vreodată, iar prima ta impresie este că ți se întâmplă lucruri pe care nu le poți digera. Dar nu e așa, tu ești un om puternic!

Scorpion: Orgoliul este ca un drog pentru tine. Nu te poți debarasa de el. Dar odată cu acest sentiment, vine și partea mai puțin frumoasă. Rămâi fără prieteni, pentru că aerul tău de superioritate îi alungă pe cei dragi de lângă tine.

Săgetător: Ești greu de înțeles, fapt pentru care cei din jur se comportă cu o oarecare doză de reticență atunci când te abordează. Tu ești un idealist convins, dar mai lasă și de la tine dacă vrei să fie bine.

Capricorn: Nu o duci prea rău cu partea financiară, dar nici bine. Ai câteva planuri pe care, dacă le pui în practică, vei rămâne falit. Ar trebui să cauți mai mult, ofertele bune trebuie găsite și banii economisiți te vor ajuta în viitor.

Vărsător: Te afli într-un moment bun al vieții tale și începi să faci analize ca să descoperi ce anume te-a adus aici. Vei folosi informațiile atunci când lucrurile se vor înrăutăți.

Pești: Ai prea multe plângeri la adresa partenerului de viață, dar asta nu înseamnă că el stă cu mâinile în sân fără a lua măsuri. Vei vedea că își dă silința să te ajute și să te mulțumească, pentru că iubirea lui pentru tine este foarte profundă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 05 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 04 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 03 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 01 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 31 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 30 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 29 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 28 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 27 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 25 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.804 secunde