HOROSCOP

192
HOROSCOP - horoscop-1438689619.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ești una dintre cele mai muncitoare persoane și niciodată nu te dai bătută când lucrurile nu merg exact așa cum ai planificat. Ai mari capacități de a te reinventa și acest lucru te ajută să fii mereu numărul unu.

Taur: Imaginația îți cam joacă feste, dar nu ai o problemă cu asta. Reușești repede să te readuci pe linia de plutire și nu ai nevoie de ajutorul nimănui ca să reușești într-o problemă.

Gemeni: Ai încercat toate variantele posibile pentru ca relația dintre tine și partenerul de viață să meargă din nou, dar în zadar. Este greu să accepți o despărțire, dar și mai dificil este să trăiești cu nefericirea pe chip.

Rac: Ai găsit exact atâta iubire cât ai căutat, deși acesta nu a fost niciodată un scop de bază pentru tine. Pur și simplu ai ales varianta optimă, care știai că nu te va dezamăgi. Vei reuși și de data asta.

Leu: Azi petreci o zi de neuitat în compania unor persoane pe care nu le-ai mai văzut de o grămadă de timp. Vei avea parte de cele mai frumoase clipe, chiar dacă nostalgia își va face și ea apariția treptat.

Fecioară: Premisele unei reușite se văd la orizont. Să fie oare un rezultat al muncii depuse de tine în ultimul timp sau doar un noroc chior? Tu trebuie să știi mai bine!

Balanță: Te miști bine și iei decizii inspirate. Ai în spate oameni care garantează pentru tine, pentru că ești de bază și nu ai dezamăgit niciodată. Vrei prea mult de la viață uneori și pierzi din vedere esențialul.

Scorpion: Reacțiile negative din partea unor persoane veșnic nemulțumite sunt maxime și nu te lasă de niciun fel să treci la nivelul următor. Nu uita că uneori nu merită să fii trist pentru lucrurile care în viitorul apropiat nu vor mai conta.

Săgetător: Vrei să pleci, dar nu știi încotro s-o iei, pentru că mai ai de rezolvat multe lucruri până să spui că ești pregătit cu totul de o vacanță. Nu îți place să lași treburi neîncheiate, fapt pentru care vei munci mai mult ca niciodată.

Capricorn: Sănătatea te cam pune în primejdie azi, mai ales că simptomele cu care te confrunți sunt ceva mai vechi și au început să se îndesească. Ai mare grijă! Cere ajutor de specialitate.

Vărsător: Banii vin la tine pe bandă rulantă. Știi cum să faci afaceri și înveți cum să scoți profit din orice. Ești un bun negociator de altfel. Cei din jur te apreciază pentru acest lucru.

Pești: Nemulțumirile tale sunt de fapt o revoltă la adresa faptului că ai tăi colegi de lucru sunt într-o continuă distracție, iar munca grea combinată cu responsabilități uriașe este pusă în sarcina ta. Nu vezi cu ochi buni situația!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 04 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 03 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 01 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 31 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 30 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 29 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 28 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 27 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 25 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 23 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.6754 secunde