HOROSCOP

244
HOROSCOP - horoscop-1439209328.jpg

Articole recomandate

Berbec: O rudă apropiată vă ajută să clarificați o problemă cu persoana iubită, apărută din cauza unor bârfe. Aveți răbdare! Totul va reveni repede la normal și relația se va consolida frumos.

Taur: Sarcini peste sarcini, atât acasă, cât și la serviciu, dar se pare că nu sunteți în cea mai bună formă. Riscați să vă luați la ceartă cu cei din jur pentru că pretențiile sunt destul de mari.

Gemeni: Sunteți plin de energie și reușiți să duceți la bun sfârșit o lucrare mai veche. Nu vă grăbiți să refuzați o propunere de colaborare! Timpul chiar vă permite să faceți un job în plus.

Rac: Nu reușiți să vă încadrați în programul de la serviciu, spre nemulțumirea șefilor și a colegilor. Vă cam lipsește entuziasmul, ceea ce ar putea să vă creeze neplăceri și în familie. Treceți printr-o pasă proastă.

Leu: Sunteți nemulțumit de atitudinea celor din jur și riscați să deveniți impulsiv. După-amiază, primiți o sumă importantă de bani și veți rezolva o multitudine de probleme.

Fecioară: Vă enervați la serviciu, pentru că nu reușiți să vă terminați treaba la timp. Apelați la ajutorul colegilor! Dar aceștia nu sunt nici pe departe drăguți și săritori.

Balanță: Ar fi bine să vă rezolvați dimineața problemele importante, când aveți mai multă energie. În sens contrar, starea de letargie vă va acapara în totalitate.

Scorpion: Aveți ocazia să faceți schimbări importante pe plan sentimental. Dimineață, faceți cunoștință cu o persoană care vă atrage atenția din prima clipă.

Săgetător: S-ar putea să fiți nemulțumit de atmosfera creată la locul de muncă de un coleg. Vă sfătuim să evitați speculațiile și să nu vă angajați în discuții aprinse pentru că nu veți avea câștig de cauză sub nicio formă.

Capricorn: S-ar putea să vă certați cu persoana iubită, pentru că vă înțelege greșit și nu vă acordă dreptul de a lua decizii. Adoptați o atitudine plină de calmitate, pentru că aceasta ar fi cam singura soluție să treceți cu bine peste toate inconvenientele.

Vărsător: Dacă plecați într-o călătorie, puteți să fiți optimist: totul se va derula conform planurilor. Relațiile cu prietenii sunt foarte bune, chiar mult mai bune decât sperați.

Pești: Este posibil să aveți probleme la serviciu, dacă nu respectați indicațiile șefilor. Ar fi bine să conștientizați anumite lucruri și să nu mai luați totul personal.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 11 August 2015
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 10 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 08 August 2015
Stire din Fun : Bărbații și "intențiile" lor ascunse
Pagina a fost generata in 0.3914 secunde