HOROSCOP

183
HOROSCOP - horoscop-1439122206.jpg

Articole recomandate

Berbec: Profitați de ziua de astăzi pentru a vă pregăti pe îndelete întâlnirile din această săptămână. Cariera poate lua o turnură. Una favorabilă! Pe plan sentimental vă iese totul exact cum ați plănuit.

Taur: Știți să vă alegeți cuvintele astfel încât să îl determinați pe partener să fie tandru și atent. Aveți însă grijă să nu exagerați cu dragostea în detrimentul carierei profesionale.

Gemeni: Aveți un program încărcat: plecați într-o călătorie sau faceți mai multe drumuri scurte, mergeți în vizită la rude sau prieteni, iar diseară, ieșiți în oraș cu partenerul. Dar totul merge bine.

Rac: Sunteți cam imprudent și riscați să dezvăluiți secrete din viața personală, deși n-aveți certitudinea că interlocutorii sunt de încredere. Veți regreta la un moment dat.

Leu: Un fost prieten care v-a dezamăgit cu ceva timp în urmă face un prim pas spre împăcare: vă cere iertare. Gestul lui vă impresionează și acceptați să faceți pace.

Fecioară: Nu vă grăbiți să etichetați persoanele pe care le cunoașteți astăzi, mai ales dacă nu vă plac la prima vedere! Peste puțin timp, s-ar putea să înțelegeți că ați greșit.

Balanță: Oricât de tentantă ar fi o propunere pe care s-ar putea să o primiți astăzi, nu vă grăbiți să luați o decizie, să dați un răspuns înainte de a vorbi și cu familia!

Scorpion: Planurile pentru această zi vă vor fi date peste cap de o urgență la serviciu sau de o propunere de afacere care sună prea bine pentru a nu fi evaluată.

Săgetător: Dacă participați la un eveniment, aveți ocazia să fiți prezentat unor persoane care vă pot ajuta în carieră. Onorați, deci, invitațiile primite! Nici nu știți de unde vine norocul.

Capricorn: Insistența cu care partenerul sau părinții vă recomandă să faceți niște cursuri sau să începeți o afacere nu vă motivează deloc. Aveți senzația că toată lumea vă presează.

Vărsător: Sunteți o gazdă perfectă chiar și atunci când musafirii vin pe neașteptate. Iar astăzi, s-ar putea să vă viziteze o rudă pe care nu ați mai văzut-o de multă vreme.

Pești: Iubirea vă dă aripi, iar afecțiunea și tandrețea îl impresionează pe partener. Așa că vă veți bucura de o zi plină de romantism, încă de la primele ore ale dimineții.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 07 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 05 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 04 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 03 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 01 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 31 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 30 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 29 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 28 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 1.2552 secunde