HOROSCOP

174
HOROSCOP - horoscop-1440594798.jpg

Articole recomandate

Berbec: Sunt șanse să începeți o activitate comercială din care veți câștiga bine. Sunteți apreciat de șefi, ceea ce stârnește invidia colegilor.

Taur: Aveți un farmec deosebit și atrageți admirația celor din jur. Cu puțină atenție, vă puteți descurca excelent în afaceri. Aveți ocazia să faceți o investiție importantă pentru casă.

Gemeni: Creativitatea vă ajută să aveți succes la locul de muncă sau în afaceri. Planurile referitoare la o investiție serioasă încep să prindă contur.

Rac: La serviciu reușiți să vă afirmați aproape fără niciun efort. Sunteți plin de energie și merită să valorificați momentul ca să terminați tot ce v-ați propus.

Leu: Este o zi bună pentru a trece la schimbări în domeniul afacerilor și pe plan sentimental. Sunt șanse mari să prindeți un contract de colaborare.

Fecioară: Dimineață nu prea reușiți să faceți ce v-ați propus, pentru că intervin o mulțime de evenimente neprevăzute. Vă sfătuim să nu vă enervați și să fiți perseverent.

Balanță: Sunteți hotărât să vă ocupați mai mult de problemele casnice. Dimineață aveți ocazia să cumpărați o casă la un preț bun sau să faceți un schimb avantajos.

Scorpion: Sunteți foarte bine dispus, iar relațiile cu cei din jur decurg fără probleme. Pe plan financiar nu stați grozav, dar puteți avea succes în chestiuni casnice și în societate.

Săgetător: Dimineață nu vă vedeți capul de treabă. Organizați-vă cât mai eficient! După-amiază aveți ocazia să puneți bazele unei afaceri.

Capricorn: Situația financiară nu vă mulțumește deloc. În schimb, sunteți într-o formă intelectuală deosebită. Puteți avea succes la examene, concursuri etc.

Vărsător: Colaborați foarte bine cu un partener de afaceri și reușiți să încheiați o tranzacție strălucită. Relațiile cu persoana iubită trec printr-un moment delicat.

Pești: Dimineață s-ar putea ca relațiile sentimentale să fie mai încordate. Vă sfătuim să nu vă ambiționați și să aveți răbdare ca partenerul de viață să se calmeze.

(sursa: www.eastrolog.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 27 August 2015
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 26 August 2015
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 26 August 2015
Stire din Fun : Binefacere, credință și profit
Marţi, 25 August 2015
Stire din Fun : Afacere fără cusur
Marţi, 25 August 2015
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 7.0277 secunde