Horoscop

241
Horoscop - horoscop-1458761408.jpg

Articole recomandate

Berbec: Intuiția vă ajută să rezolvați cu bine problemele de serviciu. Relațiile cu colegii de serviciu și cu superiorii sunt foarte bune și vă bucurați de susținerea acestora.


Taur: Astăzi pot avea loc schimbări în bine pe plan social și profesional. S-ar putea să fiți nevoit să plecați de urgență într-o delegație. 


Gemeni: Puteți să vă faceți planuri de viitor și să începeți noi activități în domeniul social. Aveți o sensibilitate mai mare decât de obicei. 


Rac: Sunteți foarte optimist și aveți o imaginație de invidiat. 
S-ar putea să vă nemulțumească faptul că nu aveți resurse suficiente pentru a începe o afacere. Puneți-vă inventi-vitatea la lucru!


Leu: Nu vă lăsați afectat de lipsa de corectitudine a unei persoane din anturaj! Vă sfătuim să fiți prudent și să nu promiteți nimic dacă nu sunteți sigur că puteți să vă țineți de cuvânt.


Fecioară: Grație intuiției și sensibilității, puteți avea succes pe plan profesional și social. Profitați de acest moment favorabil!


Balanță: Zi bună, mai ales pentru preocupări artistice. Intuiția și sensibilitatea vă stimulează creativitatea. Dacă aveți ocazia să începeți o nouă activitate, vă reco-mandăm să nu ezitați.


Scorpion: Dimineață simțiți nevoia să faceți o schimbare în casă. Va trebui să faceți mai multe drumuri scurte împreună cu partenerul de viață. 


Săgetător: În prima parte a zilei este posibil să survină eve-nimente neașteptate, care vă împiedică să vă respectați programul. S-ar putea să primiți musafiri din altă localitate sau să plecați dumneavoastră în vizită la rude.


Capricorn: Dimineață vă este imposibil să vă respectați programul. Ar fi bine să vă planificați treburile importante pentru altă zi. S-ar putea să vă întâlniți cu un fost coleg și să vă petreceți după-amiaza împreună cu el. 


Vărsător: Sunteți dornic să faceți schimbări în casă și în domeniul financiar. Familia vă poate ajuta, cu condiția să ascultați și părerile lor. 


Pești: La locul de muncă, s-ar putea să fiți indispus în urma unei discuții cu superiorii. Nu este indicat să vă exteriorizați nemulțumirea.
(sursa: www.eastrolog.ro)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 24 Martie 2016
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 24 Martie 2016
Stire din Fun : Secretul căsniciei fericite
Miercuri, 23 Martie 2016
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 23 Martie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 22 Martie 2016
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 1.0501 secunde