Rădăcini Grup își continuă expansiunea!

Darius Motors, noua casă Volkswagen din Constanța

876
Darius Motors, noua casă Volkswagen din Constanța - vw-1458761527.jpg
La aniversarea a 25 de ani de existență, Grupul Rădăcini își continuă expansiunea. Darius Motors, parte a Rădăcini Grup, devine unicul distribuitor autorizat Volkswagen în județul Constanța. 


De șapte ani pe piața auto din Constanța, Grupul Rădăcini trece într-o nouă etapă de consolidare a poziției sale în piața locală prin prezența mărcii Volkswagen. Darius Motors activează încă din 2013 pe piața auto, reprezentând deja cu succes marca Volkswagen în județul Prahova. 


Astfel, Constanța, un centru important pentru piața auto românească, a devenit unul dintre punctele cheie ale dezvoltării rețelei Rădăcini. Grupul Rădăcini deține în Constanța un centru integrat de vânzări și service la cele mai noi standarde ale producătorilor. Cu o suprafață de 700 mp și posibilitatea de a expune 15 modele de mașini, acesta devine astfel cel mai mare showroom Volkswagen din provincie. 


Service-ul Volkswagen Darius Motors asigură, de asemenea, întreaga gamă de operațiuni de service: garanții, mecanică-electrică, tinichigerie-vopsitorie, ITP, utilizând scule speciale și echipa-mente de service de ultimă generație. 


Deschiderea noului showroom Volks-wagen coincide și cu un eveniment auto important pentru marca Volks-wagen: avanpremiera națională a noului Volkswagen Tiguan. În consecință, în perioada 26 martie - 7 aprilie, Darius Motors Constanța vă așteaptă la standul său din Maritimo Shopping Center, intrarea 2, pentru a descoperi noul Tiguan. 


Rădăcini Constanța s-a dovedit a fi un actor activ în piața auto locală, cu rezultate notabile atât ca volum de vânzări, cât și ca nivel de calitate a serviciilor oferite clienților. Astfel, Rădăcini Motors Constanța amena-jează un nou showroom Opel și continuă activitatea de service autorizat pentru mărcile Opel, Chevrolet și Citroen, oferind întreaga gamă de ope-rațiuni de service.


Apărut pe piață în 1991, Grupul Rădă-cini aniversează 25 de ani dedicați clienților săi. În cei 25 de ani, acesta a comercializat peste 68.000 de mașini noi și a deschis peste 1.100.000 co-menzi de service. În prezent, Rădăcini Grup este unul dintre cei mai mari actori ai pieței auto din România, deținând în portofoliul său mărci auto consacrate precum Opel, Mazda, Volkswagen, Peugeot, Suzuki, Honda, Citroen, Ca-dillac, Chevrolet (service), Audi (service). Rădăcini Grup deține centre auto integrate în București, Brașov, Con-stanța, Brăila, Galați și Ploiești. Grupul Rădăcini este prezent și pe piața echipamentelor de construcții, fiind unic importator în România al stivuitoarelor Doosan, dar activează și în domeniul imobiliar precum și în cel al formării profesionale în domeniul auto prin Grupul de Formare Profesională Master.


Pentru mai multe detalii accesați  http://www.constanta.dariusmotors.ro/
sau puteți vizita showroomul situat în Bdul Aurel Vlaicu nr. 186B ( sens giratoriu Pod IPMC ), 0241.515.515




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5792 secunde