Turn de 15 etaje pe strada Traian. Investitorii au obținut autorizația pentru supraetajare

1446
2

Articole recomandate

Turnul de pe strada Traian nr. 68A va avea, în total, 15 etaje. Investitorii Ilie și Aneta Panait au obținut deja o nouă autorizație de construcție pentru supraetajarea imobilului aflat încă în lucru.


În cursul zilei de luni, 21 martie, Primăria Constanța a emis autorizația de construcție nr. 478, pentru modificare proiect autorizat conform A.C. nr. 2.097 din 3.12.2014, pentru Construire imobil 2S + P + 14E + Terasă circulabilă. Imobilul are destinația de locuințe colective. Traian Tower se află chiar în imediata apropiere a clădirii GMB și a clădirii Junior, cu o panoramă deosebită asupra întregului port.


Inițial, conform autorizației de construcție din 2014, turnul ar fi trebuit să aibă două niveluri de subsol, parter și 13 etaje. Apartamentele vor avea cinci camere și vor fi predate la cheie. La momentul respectiv, investitorii preconizau că lucrările vor fi gata în această toamnă și noii proprietari se vor muta în luna noiembrie 2016. Însă continuarea construcției cu încă două etaje prelungește termenul de finalizare cu încă un an. 


Comentează știrea

europeanu
24 martie 2016
World Corruption Center

deci,raman la parerea mea.Hotii din primarie trebuie alungati direct la Poarta Alba.Ce fel de jigodii lucreaza oare in justitia din Constanta ? E clar ca toti sunt mana-n mana .

Inside man
24 martie 2016
Mazare a plecat, sistemul a ramas

Autorizatia este obtinuta prin trafic de influenta Panait i-a dat un BMW lui Mariut care s-a dus la nasu Gabi Stan si a scos autorizatia, desi nu mai este in functie, dar e fratele mai mare al lui Fagadau si amandoii sunt baietasii lui tatuca Mazare.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2897 secunde