HOROSCOP

202
HOROSCOP - horoscop-1466425944.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ești mereu pe fugă, pentru că săptămâna a început cu multe probleme lăsate nerezolvate. Ia lucrurile treptat, fără stres și grabă. Nu te obosi să dai prea multe explicații, azi nu te va asculta nimeni.

Taur: Norocul este de partea ta azi, dar nu îndrăznești să speri prea tare. Păstrezi vie emoția ultimei reușite și te temi ca misterul să nu se risipească. Indicat ar fi să stai mai mult timp angrenat în problemele cotidiene.

Gemeni: Norocul îți surâde încă din prima parte a zilei, și te simți recunoscător pentru toate lucrurile bune care se petrec în viața ta. Vrei să muncești mai mult și să fii de folos oamenilor care chiar au nevoie de contribuția ta.

Rac: Viitorul sună bine pentru tine și pentru cei din familia ta, mai ales că se petrec tot felul de întâmplări care te duc în același punct. Decizi așadar că este momentul să fii propriul șef, motiv pentru care îți vei deschide o afacere de familie.

Leu: Te grăbești prea tare și nu ai răbdare de nicio culoare. Orice ar fi, indicat este să treci cu vederea peste toate obstacolele care apar, căci ele te țin pe loc. Urmează-ți intuiția.

Fecioară: Ceva te ține pe loc și deși vrei să lași o impresie bună nu reușești de niciun fel. Ți-ai conturat în minte imaginea succesului, dar tot nu reușești să faci primul pas. Totuși, ești pe un drum care promite să te ajute să crești.

Balanță: Ești în impas. Primești câteva sfaturi utile de la persoane mai în vârstă decât tine și acest lucru te face să te gândești serios la planurile de viitor și la drumul pe care să mergi în viitor.

Scorpion: Ai decis să faci mai multe lucruri importante și să nu mai pierzi vremea cu detalii nesemnificative. Ideal ar fi s-o iei de la capăt de fiecare dată când ceva nu-ți merge bine. Nu rămâne în urmă.

Săgetător: Faci sacrificii enorme pentru a fi pe placul unei persoane, dar vei realiza, poate prea târziu, că a fost o mișcare greșită. Ideal ar fi să pui mai mult preț pe tine.

Capricorn: Ai probleme grave cu banii. Ar fi cazul să începi să fii mai chibzuit, căci în stilul ăsta nimic nu te va mai ajuta. Până la urmă, vei vedea că economiile te vor bucura mai mult decât cheltuielile.

Vărsător: Viața ta este o agitație continuă. Nu-ți mai vezi capul de treabă și nici nu ai idee cu ce să începi mai repede. Te străduiești mult, dar în zadar.

Pești: Bați pasul pe loc într-o problemă care te privește în mod direct, și totul se întâmplă din cauza proastei colaborări cu cei din echipă. Nu ar strica să începi să fii mai exigent.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Iunie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 17 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 16 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 15 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 14 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 13 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 11 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 10 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 09 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 08 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.5549 secunde