HOROSCOP

259
HOROSCOP - horoscop-1465299534.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai încredere în tine și în cei cu care colaborezi, pentru că nu te-au dezamăgit deloc. Este o perioadă bună pentru investiții de tot felul. Așadar, dacă ai în plan să-ți cumperi ceva, nu ezita.

Taur: Te-ai integrat într-un grup care te ajută să treci mai ușor peste problemele vieții și mai ales să găsești soluțiile necesare. Este perfect normal să simți teamă, dar ține minte că ea va trece.

Gemeni: Nu te mai lega atât de mult de aparențe atunci când cunoști un om, pentru că există marele risc să îndepărtezi de tine o per-soană care chiar te-ar ajuta să crești. Fii mai maleabil cu tine în primul rând!

Rac: Ai marele avantaj de a avea lângă tine câțiva oameni de calitate, de la care ai ce învăța. Ia și notițe și aplică tot ce înveți, pentru că doar așa poți ajunge să fii cum ai visat.

Leu: Lucrurile cu adevărat importante sunt cele care te țin în viață și îți dau pofta de a trăi. Cunoaște-le și iubește-le, ca să poți fi fericit. Treci printr-o stare de tristețe nejustificată, care te cam sperie. Dar va trece repede.

Fecioară: Uiți lucrurile importante, motiv pentru care cei din jur te mustră. Dar tu, cu o nonșalanță demnă de aprecieri, faci ce faci și tot ca tine acționezi. Cei din anturajul tău ar trebui să se obișnuiască cu aceste lucruri.

Balanță: A venit căldura și te simți cu capul în nori. Ce-i drept, ai cam fost solicitat în ultima vreme, dar nici tu nu ai dat semne că ai vrea să ai grijă de sănătatea ta. Odihna îți lipsește cu desăvârșire.

Scorpion: Nu te mai crampona de lucruri mărunte. Nu frica trebuie să-ți ghideze viața. Ai mare grijă la persoanele în care te încrezi, căci s-ar putea să ai parte de o surpriză neplăcută.

Săgetător: Pe plan financiar, veștile nu sunt tocmai bune, asta pentru că deciziile tale au stricat totul. Pe viitor, ar fi indicat să discerni mai bine lucrurile bune de cele ce reprezintă o reală amenințare.

Capricorn: Îți găsești liniștea sufletului într-o pasiune mai veche, care a reînviat odată cu întâlnirea dintre tine și un vechi prieten. Nu te mai ascunde după degete, căci anumite lucruri sunt prea evidente ca să fie negate.

Vărsător: Ai planuri mărețe, dar este greu să le duci la îndeplinire din moment ce partenerul de viață are prea mult de lucru și te cam neglijează. Chiar dacă acum ești supărat, pe viitor lucrurile vor intra pe calea cea bună.

Pești: Te încearcă un sentiment de vină pentru că nu ți-ai onorat promisiunea. Cei cărora le-ai greșit au trecut deja cu vederea peste gestul tău, mai ales că perioada dificilă prin ai trecut ți-a fost un martor bun.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 07 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 06 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 04 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 03 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 02 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 01 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 31 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 30 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 28 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 27 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 1.4058 secunde