HOROSCOP

211
HOROSCOP - horoscop-1464701534.jpg

Articole recomandate

Berbec: Te faci remarcat prin faptul că tu nu lucrezi cu jumătăți de măsură. Totul sau nimic. Dar stilul tău convingător și atitudinea plină de superioritate te ajută să obții foarte mult de la toți cu care ai de a face.

Taur: Faci gafe prea multe la locul de muncă, motiv pentru care vei fi sancționat și mustrat de șefi. Oboseala își spune cuvântul, ar fi cazul să intri într-un concediu de odihnă.

Gemeni: Îți asumi în totalitate un eșec de la care a pornit marele scandal în care vei fi implicat. Trebuie să te aduni și să treci peste evenimentul neplăcut cu zâmbetul pe buze, căci se întrevede un nou început.

Rac: Intențiile tale sunt bune, dar nu vrei să faci prea multe fără un acord scris. Ai trecut prin multe, iar acum ai devenit foarte precaut. Nu te scuza și nici nu da vina pe tine, pentru că procedezi foarte corect.

Leu: Ești cel mai orgolios om de când lumea și pământul, un mic tiran pentru cei care intră în contact cu tine. Dar nu te îngrijora, căci poți face schimbări multe și eficiente pe acest plan.

Fecioară: Ai nevoie de mai multă organizare ca să izbutești să duci la bun sfârșit câteva proiecte de a căror eficiență stă legat viitorul tău. Veștile sunt cum nu se poate mai bune, vei obține mult dorita promovare.

Balanță: O vorbă din popor spune că norocul ți-l faci cu mâna ta. Nu este cazul la tine, căci tu vei fi o excepție. Primești o sumă de bani de la o persoană la care nu te-ai fi așteptat niciodată.

Scorpion: Te afli într-un mare impas, nu ai idei deloc și te simți sleit de energie. Important este să faci un pas înapoi și să aștepți să vezi din afară cum se văd lucrurile. Pentru că vei avea parte de surprize neașteptate.

Săgetător: Sinceritatea ta este atât de mare, încât uneori devine deranjantă. Nu pentru tine, ci pentru cei cu care lucrezi. Ar fi bine să îi faci să înțeleagă că atitudinea ta nu trebuie catalogată drept atac la persoană.

Capricorn: Dacă înainte îți făceai probleme că oamenii nu te plac, acum s-a întors roata. Te uiți în jur și te întrebi dacă îți place ție de ei. Important este să păstrezi echilibrul atât de necesar pentru ca relațiile de colaborare cu partenerii tăi să fie fructuoase.

Vărsător: Chiar dacă ești genul de om căruia nu îi place să deranjeze, sunt multe situații care au contribuit la schimbarea ta din punct de vedere al comportamentului. Devii mult mai selectiv, ceea ce nu e rău deloc.

Pești: Deplasările mult prea dese în scop personal îi cam irită pe superiorii tăi, motiv pentru care ești prins între ciocan și nicovală. Trebuie să iei o decizie concretă, pentru că altfel riști să nu știi încotro să mergi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 31 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 30 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 28 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 27 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 26 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 25 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 24 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 23 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 21 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 20 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.4455 secunde