HOROSCOP

230
HOROSCOP - horoscop-1464179112.jpg

Articole recomandate

Berbec: Șansele de reușită sunt de partea ta azi. Singurul lucru pe care trebuie să îl faci este să muncești mai mult, ca să obții rezultate peste medie. Ai câteva lacune, dar totul se va rezolva cu perseverență. 

Taur: Importante pentru tine sunt exact lucrurile de care nu te ocupi foarte mult, pentru că îți lipsește timpul necesar. Indicat ar fi să îți schimbi prioritățile. Doar așa vei reuși. 

Gemeni: Cunoaște-te pe tine ca să afli ce vor de fapt cei din jur. Uneori, faci pe deșteptul, dar lucrurile nu stau nici pe departe așa. Încrederea în tine este cea mai mare calitate a ta.

Rac: Te pierzi în detalii nesemnificative și pierzi din vedere esențialul. Din păcate, nimic nu te scoate din starea ta. Ești confuz vizavi de viața ta și nimic nu te mulțumește pe deplin.

Leu: Treci printr-o perioadă nu tocmai bună, dar acest lucru este trecător. Vei vedea că multe dintre lucrurile pe care le credeai greu de dus la bun sfârșit sunt mult mai ușoare decât te așteptai.

Fecioară: Sănătatea este prioritatea ta numărul unu, dar acest lucru nu înseamnă că poți face chiar orice pentru acest lucru. Informațiile în plus te ajută să crești și să ai o valoare mai mare.

Balanță: Ai calități nemărginite și, datorită acestui lucru, toți cei cu care intri în contact te întreabă tot soiul de lucruri despre cum să reușească să fie la fel de plini de energie. 

Scorpion: Dacă vi se propune un nou loc de muncă, nu vă grăbiți să refuzați! Șansa este de partea dumneavoastră. Analizând atent avantajele și dezavantajele, veți descoperi perspective cel puțin interesante.

Săgetător: Îți cumperi un obiect de valoare, cu ajutorul unei rude apropiate. La serviciu, șefii îți apreciază rezultatele, mai ales după ce reușești să rezolvi o problemă delicată. 

Capricorn: Ceva te scoate din cotidian și simți că trăiești din nou. Ai nevoie de o schimbare sau de un eveniment mai special, ca atare vei profita din plin de ceea ce apare azi la orizont. 

Vărsător: Devii suspicios cu privire la activitatea unei persoane din familie, pentru că în ultima vreme pare foarte ocupată. Pui multe întrebări, dar nimic suspect nu iese la iveală. Ar fi bine să nu insiști, ca să nu se ivească discuții 

Pești: Ai un vis măreț pe care simți nevoia să îl împărtășești, dar cei din jur nu par a te asculta. Sunt preocupați de activitățile lor de zi cu zi și nu iau în seamă problemele tale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 24 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 23 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 21 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 20 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 19 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 18 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 17 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 16 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 14 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.3099 secunde