HOROSCOP

195
HOROSCOP - horoscop-1463915615.jpg

Articole recomandate

Berbec: Pleci în toiul unei discuții importante, motiv pentru care vei atrage nemulțumirea superiorilor. Astfel de gesturi sunt tipice ție, dar iată că ți-ai găsit nașul.

Taur: Ești cheltuitor azi, dar resursele vor persista doar datorită unei persoane care îți pune lacăt pe portofel. Deși inițial te simți nervos din cauza situației, vei ajunge să-i mulțumești acelui om pentru gestul salvator.

Gemeni: Obții banii de care ai nevoie încet și cu mult calm. Nu te aventurezi în afaceri ilegale și nici nu te arăți prea disponibil să semnezi chiar orice colaborare. Vrei să dormi liniștit, motiv pentru care faci lucrurile încet și bine.

Rac: Prudență maximă pe plan financiar, azi, căci se anunță o zi plină de cheltuieli nepre-văzute. Oricât de mult ai vrea tu să ții de bani, nu se poate. Astăzi, mai mult ca niciodată, toate magazinele sunt pline de produse care chiar îți plac.

Leu: Faci pe sfântul, dar nu ești chiar așa. Încerci să intri în vorbă cu o persoană dragă ție, dar se pare că te vei confrunta cu un refuz ca la carte. Nu trebuie să îți faci inimă rea, poate fi doar un impuls de moment.

Fecioară: Un apel telefonic primit de la cineva din familie nu pare să vină cu vești foarte bune, motiv pentru care te simți responsabil să intervii și să rezolvi situația cum știi tu mai bine. Totul este bine când se termină cu bine.

Balanță: Ești cu capul în nori încă de dimineață, dar nimeni nu te poate scoate din această stare, pentru că este… luni. Simplul gând că ai atâtea de făcut te bagă în depresie.

Scorpion: Iubirea plutește în aer. Te arăți entuziasmat de toate propunerile primite de la persoana iubită și fiecare idee pe care o lansează ți se pare de-a dreptul excelentă. Asta pentru că atunci când iubești nu prea mai contează nimic în rest.

Săgetător: Începi săptămâna plin de elan. Ți se propun câteva contracte de colaborare pe care le primești cu brațele deschise, mai ales că de mult îți doreai să faci ceva special.

Capricorn: Ți se impun câteva restricții iritante, motiv pentru care nu vei face pe placul nimănui. Te străduiești ca lucrurile care trec prin mâna ta să iasă ca la carte, dar nu te gândești că depui un efort prea mare de unul singur.

Vărsător: Ai cerut ajutor unei persoane în care ai mare încredere și acesta a venit cât ai clipi. Te bucură ideea că ai pe cineva aproape, oricât de dificilă ar fi situația prin care treci.

Pești: A fost un sfârșit de săp-tămână ca la carte, cu prieteni și distracție. Cu toate că intenția ta era să îți reîncarci bateriile, s-a întâmplat exact contrariul. Acum, trebuie să faci posibilul să începi ziua cu energie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 20 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 19 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 18 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 17 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 16 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 14 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 13 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 12 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 11 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.504 secunde