HOROSCOP

196
HOROSCOP - horoscop-1463658753.jpg

Articole recomandate

Berbec: Prietenia unei per-soane te face să te simți apreciat și îți dă aripi. Ai chef de viață, energie din plin, și ești gata să duci la îndeplinire toate sarcinile de serviciu care nu ezită să apară.

Taur: Astăzi este o zi minunată pentru tine. Te-ai trezit cu chef de viață, motiv pentru care acel obiectiv pe care l-ai tot amânat va fi din ce în ce mai aproape de realizat. Dacă ești optimist, totul va merge ca uns.

Gemeni: Optimismul ți-a dat un suflu nou, care te-a schimbat din cap până în picioare. Este greu de crezut cum un om ca tine s-a lăsat doborât de câteva vorbe spuse fără rost, de un om care nu te are la inimă.

Rac: Un telefon primit de la o rudă vine cu o veste foarte bună, care va avea menirea de a-ți înfrumuseța ziua. Vei avea parte de clipe de extaz, căci asemenea informații nu sunt primite de oricine.

Leu: Ești puternic și nimic nu te doboară. Chiar dacă viața a aruncat în tine cu necazuri, ai învățat să treci peste ele cu fruntea sus. Pe viitor, încearcă să te gândești la toate reușitele tale.

Fecioară: Manifești oroare atunci când afli despre abuzurile care se petrec în domeniul tău de activitate, și îți promiți că vei face un pas important în acest sens. Chiar dacă totul pare iluzie, merită să o iei treptat să vezi ce iese.

Balanță: Ai face foarte bine să recunoști atunci când știi că ai greșit, pentru că numai așa te poți corecta și poți progresa. Nu trebuie să ai remușcări, pentru că nimic din ce faci nu stă scris pe o listă cu lucruri interzise.

Scorpion: Deciziile importante pe care le iei azi sunt pe cale să îți transforme viața. Ești pe drumul cel bun, căci ai înțeles și tu într-un final că trebuie să te mai pui și pe tine pe primul loc.

Săgetător: Un raport de activitate întocmit de superiorii tăi nu vine cu vești bune la adresa ta. Indicat ar fi să analizezi cu atenție situația și să spui tot ce ai pe suflet, pentru că în mare, dreptatea este de partea ta.

Capricorn: Ai un stil aparte, care îi face pe oameni să roiască în jurul tău. Și nu este vorba doar de persoane de sex opus. Ești mereu în centrul atenției și ți se cere părerea în absolut orice chestiune.

Vărsător: Pleci într-o scurtă excursie, spre indignarea partenerului de viață. Cum acesta voia să plecați împreună, va rămâne trist și îți va face câteva reproșuri. Dar totul e bine când se termină cu bine. Veți ajunge la un numitor comun.

Pești: Ești în dubii, motiv pentru care decizi să ceri și a doua opinie. Nimic nu te scoate din starea alertă în care te afli. Chiar dacă pretinzi că nu ai nevoie de niciun ajutor, este total fals.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 19 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 18 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 17 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 16 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 14 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 13 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 12 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 11 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 10 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 09 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.2331 secunde