HOROSCOP

227
1
HOROSCOP - horoscop-1462882375.jpg

Articole recomandate

Berbec: Emotivitatea prea mare care te urmărește azi, la orice pas, va sta în calea ta. Te vei confrunta cu momente dificile, tocmai pentru că ai pus la suflet niște răutăți care nu-și aveau rostul.

Taur: Este de apreciat faptul că ai decis să îți schimbi perspectiva de a privi lucrurile, mai ales că pe noua agendă sunt incluse și momente pe care te obligi să le petreci cu cei din familie.

Gemeni: Nimic din ce spun sau fac cei din jur nu te mulțumește astăzi, pentru că treci printr-o stare proastă, de care nu știi cum să scapi. Indicat ar fi să privești adânc în sufletul tău și să recunoști că ai o problemă.

Rac: Minciunile celor din jur îți pun capac. Lipsa adevărului te irită foarte tare, fiind de altfel singurul lucru pe care nu îl poți tolera oricât de mult contează o persoană pentru tine.

Leu: Speranțele tale sunt nule, iar acest lucru se întâmplă pentru că ai trecut prin multe greu-tăți și nu ai obținut rezultatul pe care ți-l doreai. Ai mare grijă la influența pe care o au cei din jur asupra ta.

Fecioară: Ai nevoie de un sfat din partea unei rude, pentru că încrederea ta în persoanele străine este mică. Dar vei avea marea surpriză de a te lovi de indisponibilitatea celui pe care-l rogi să te ajute. Nu dispera, soluția e aproape.

Balanță: Nu-ți mai plânge de milă atâta amar de vreme și încearcă să faci ceva concret pentru a obține lucrurile despre care tot spui că îți lipsesc, fie ele materiale sau nu. Iubirea e aproape, dar tu nu o vezi.

Scorpion: Ai șansa de a ajunge celebru, după ce o problemă ce părea fără o rezolvare imediată este rezolvată de tine, într-un timp foarte scurt și fără mari resurse. E perioada ta de glorie.

Săgetător: Nimic nu te face mai fericit ca zâmbetul persoanei iubite. De aceea, decizi că azi va fi o zi în care vei aduce multă fericire pe chipul celor apropiați ție. Și începi prin a face gesturi mici, dar frumoase.

Capricorn: Ai mare grijă de tine, pentru că dacă tu nu faci acest lucru, nimeni altcineva nu o va face. Ești singurul responsabil pentru toate întâmplările din viața ta, fie ele bune sau rele.

Vărsător: Ești ca un magnet care atrage oameni de calitate pe lângă el, asta pentru că ai știut întotdeauna cum să gestionezi chiar și cele mai dificile dispute. Ai totuși grijă să nu fii interpretat greșit de cineva din conducere.

Pești: Ai o mare durere în suflet, dar nu îndrăznești să spui nimănui de teamă să nu induci panică. La drept vorbind, nu ar trebui să treci singur prin toate aceste clipe neplăcute. Acceptă ajutorul și sprijinul celor din jur.

Comentează știrea

CaAoElbIQqIjkN
29 noiembrie 2016
RgvWYFMo

5a5cYL zifeqpovvyin, [url=http://ysycjuwkzozg.com/]ysycjuwkzozg[/url], [link=http://bvydcfttotec.com/]bvydcfttotec[/link], http://kjynalzyrqme.com/

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 09 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 07 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 06 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 05 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 04 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 03 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 29 Aprilie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 28 Aprilie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 27 Aprilie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 1.299 secunde