HOROSCOP

229
HOROSCOP - horoscop-1462275816.jpg

Articole recomandate

Berbec: Poți avea o zi bună pe plan financiar, însă trebuie să îți controlezi tendința de a critica tot ce se petrece în jur. Ca să nu ajungi la certuri, te sfătuim să fii mai diplomat cu prietenii și cu partenerul de viață. 

Taur: Schimbările care survin astăzi vor fi de bun augur. Nu te speria de noul statut, te va ajuta să gândești și să planifici mai bine toate aspectele negative. 

Gemeni: Ideile pe care le ai astăzi vor fi foarte bine puse în practică. Trebuie să depui eforturi susținute și să accepți ajutorul prie-tenilor. 

Rac: Dificultatea de a gândi la rece situațiile care se ivesc azi te împiedică să iei decizii bune. Ar fi indicat să faci un repaus, după care să reiei vechile activități.

Leu: Poți investi cu încredere în afaceri, pentru că parcurgi o perioadă favorabilă, în care faci alegeri inspirate. Poți rezolva probleme financiare foarte dificile.

Fecioară: Mii de întrebări și mii de răspunsuri. Nu știi ce să mai crezi și ce să mai speri, în-cerci să deslușești singur problema și vei reuși. Asta pentru că nu te-ai dat bătut.

Balanță: Ești nerăbdător să termini o lucrare începută acum câteva zile. Ai grijă să nu faci greșeli care te vor costa bani și ener-gie! 

Scorpion: Astăzi trebuie să fii curajos! Ia-ți inima în dinți și spune ce ai pe suflet. În plan profesional, vor fi multe de făcut. Este posibil să fii nevoit să finalizezi în scurt timp o lucrare dificilă. 

Săgetător: După o perioadă de dezamăgiri pe plan sentimental și în relațiile sociale, ghinionul s-a dus. Iese soarele și pe strada ta. 

Capricorn: Este o zi favorabilă negocierilor și comunicării. În cursul dimineții, ești nevoit să pleci într-o călătorie în interesul familiei. 

Vărsător: Din cauza nervozității, riști să îi îndepărtezi pe partenerii de afaceri. Dacă nu te calmezi, este posibil să ai probleme și pe plan sentimental. Așadar, încearcă să te mai relaxezi.

Pești: Începi ziua plin de entuziasm și te simți în stare să demarezi o nouă lucrare. Revine în actualitate o problemă căreia nu i-ai acordat atenție cu câteva zile în urmă, dar pe care ești dispus să o rezolvi azi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 03 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 29 Aprilie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 28 Aprilie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 27 Aprilie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 26 Aprilie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 25 Aprilie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 23 Aprilie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 22 Aprilie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 21 Aprilie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 20 Aprilie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.5066 secunde