Horoscop

212
Horoscop - horoscop-1461495831.jpg

Articole recomandate

Berbec: Un membru al familiei nu își respectă o promisiune în legătură cu o sumă de bani. Nu vă grăbiți să îi faceți reproșuri! S-ar putea să aibă motive obiec-

tive.

Taur: Pe plan profesional, eforturile susținute din perioada precedentă încep să dea roa-de. Din cauza atmosferei tensionate, relațiile cu cei din jur pot avea de suferit.

Gemeni: Partenerul de via-ță vă face reproșuri neînte-meiate. Vă sfătuim să vă păstrați calmul și să evitați o confruntare. Ar fi bine să acordați mai multă atenție familiei și, în special, partenerului de viață.

Rac: S-ar putea să fiți implicat într-un scandal la locul de muncă din cauza bârfelor unei femei mai în vârstă. Nu răspundeți la provocări! În scurt timp, situația se va lămuri și totul va reveni la normal.

Leu: Astăzi ar fi bine să evitați deplasările cu autoturismul. Există pericolul să fiți implicat într-un accident de circulație din vina dumneavoastră.

Fecioară: Aveți de rezolvat multe probleme la locul de muncă, dar colegii nu se grăbesc să vă ajute. Dacă nu vă stăpâniți nervozitatea, riscați să faceți afirmații pe care le veți regreta.

Balanță: Deveniți impulsiv din cauza unor neînțelegeri cu șeful direct. Fiți prudent în afirmații! Vă sfătuim să vă stăpâniți nervozitatea în discuțiile cu partenerul de viață, altfel riscați să tensionați atmosfera din familie.

Scorpion: În cursul dimineții primiți vestea pe care o așteptați de mult timp, în legătură cu plecarea într-o călătorie în interes personal. Partenerul de viață vă reproșează că nu v-ați ales bine momentul pentru această deplasare.

Săgetător: Sunteți cam irascibil, din cauza stresului și a oboselii acumulate. Evitați discuțiile în contradictoriu! Sunteți predispus la unele probleme de sănătate și chiar la accidente.

Capricorn: În cursul dimineții, colaborarea cu un partener de afaceri vă dă dureri de cap. Totul pornește de la bani: se pare că nu vă înțelegeți în legătură cu o investiție.

Vărsător: Din cauza unor evenimente neprevăzute, nu vă puteți respecta programul stabilit. Vă sfătuim să nu vă puneți mari speranțe într-o afacere demarată recent. S-ar putea să fiți dezamăgit.

Pești: Începeți o activitate care vă poate aduce avantaje materiale, cu condiția să vă temperați spiritul critic. Este recomandabil să fiți conciliant în discuțiile cu colegii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 Aprilie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 22 Aprilie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 21 Aprilie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 20 Aprilie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 19 Aprilie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 18 Aprilie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 16 Aprilie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 15 Aprilie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 13 Aprilie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 12 Aprilie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.4764 secunde