HOROSCOP

236
HOROSCOP - horoscop-1460978398.jpg

Articole recomandate

Berbec: Regulile sunt ale tale și atât. Nimeni nu are voie să dicteze mersul lucrurilor. Este un pas important, având în vedere că autoritatea ta va duce firma spre o productivitate ieșită din normal. Vei primi recompense pe măsură.

Taur: Te simți destul de rău, dar pentru că nu vrei să-ți lași colegii singuri, acum când aveți atât de mult de lucru, vei trage de tine cât poți de mult. În final, vei primi un ajutor nesperat și așa vei avea un moment de respiro.

Gemeni: Neglijența ta atinge cote alarmante. Ai mare grijă la accidentele care s-ar putea produce din acest motiv. Nimic nu te scoate din starea de apatie, nici măcar veștile bune care vor veni pe final de zi.

Rac: Nu reușești să dai startul unui proiect la care te tot gândești. Situația financiară nu este prea bună, dar nu este cazul să te panichezi. Vei găsi o soluție exact atunci când vei avea cea mai mare nevoie.

Leu: În prima parte a zilei, te simți fără energie, dar lucrurile se vor redresa după amiază, când o veste bună te energizează și te face să vezi viața cu alți ochi.

Fecioară: Liniștea îți lipsește cu desăvârșire, ești agitat și nu știi cum să treci peste starea asta. Simți că lucrurile pe care le faci sunt în zadar. Ar trebui să fii mai îngăduitor cu cei din jur.

Balanță: Deciziile pe care le vei lua azi sunt importante. Așadar, indicat ar fi să nu semnezi nimic până când nu ești total de acord cu termenii și condițiile respectivelor contracte.

Scorpion: Dai în vileag fără să vrei o serie de lucruri pe care ar fi fost mai bine să le ții doar pentru tine o vreme. Acum, că totul s-a aflat, va trebui să suporți consecințe nefaste.

Săgetător: Așteptările tale față de partener aduc destulă tensiune în cuplu, astfel că cel iubit se simte mereu departe de standardele tale. Cuvintele frumoase nu te mai mulțumesc în relația în care te afli.

Capricorn: În loc să te ocupi de lucrurile cu adevărat inte-resante, tu preferi să îți pierzi timpul cu detalii. Ar fi indicat să nu exagerezi cu planuri prea amănunțite.

Vărsător: Încăpățânarea de care dai dovadă astăzi este greu de înțeles. Subestimezi fără un motiv anume intuiția partenerului de viață și ajungi într-o situație deloc plă-cută.

Pești: Bugetul comun este o sursă de conflict în cuplu și ajungi să ai o zi destul de agitată. Discuți cu partenerul de relație despre toate posibilitățile, însă, din păcate, nu reușiți să vă sincronizați dorințele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 18 Aprilie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 16 Aprilie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 15 Aprilie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 13 Aprilie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 12 Aprilie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 11 Aprilie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 09 Aprilie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 07 Aprilie 2016
Stire din Fun : horoscop
Miercuri, 06 Aprilie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 05 Aprilie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.0162 secunde