Dieta drastică i-a dat planurile peste cap. Tăriceanu acuză stări de slăbiciune

145
Dieta drastică i-a dat planurile peste cap. Tăriceanu acuză stări de slăbiciune - tariceanu-1460978893.jpg
Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, și-a anulat toate întâlnirile programate pentru azi, la sfatul medicilor, pe fondul unei stări de slăbiciune generată de activitățile politice intense, coroborată cu o dietă alimentara hipocalorică.

"Pe fondul unor activități politice intense care l-au solicitat fizic în mod deosebit coroborate cu o dietă alimentara hipocalorică, domnul Călin Popescu-Tăriceanu a manifestat o stare de slăbiciune, motiv pentru care medicii i-au recomandat o reducere temporară a activităților și o ajustare a dietei", se arată într-un comunicat semnat de purtătorul de cuvânt al președintelui Senatului României, Andrei Alexandru.


Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost audiat vineri la sediul Direcției Naționale Anticorupție Brașov, el declarând, la ieșirea de la audieri, că are calitatea de martor și că a răspuns întrebărilor procurorului. Marți el a declarat că nu exclude o candidatură la Primăria București și că analizează această chestiune din perspectiva obiectivului strategic al ALDE de a intra în Parlament la alegerile din toamnă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 15 Aprilie 2016
Stire din Eveniment : Călin Popescu-Tăriceanu, la DNA
Pagina a fost generata in 0.5137 secunde