Ce spune Tăriceanu despre protocolul dintre ALDE și PSD

160
1
Ce spune Tăriceanu despre protocolul dintre ALDE și PSD - alde-1454676866.jpg

Articole de la același autor

Copreședintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat că formațiunea pe care o conduce va semna un acord de colaborare în alegeri cu PSD, însă documentul nu va viza și aspecte referitoare la modificarea sistemului electoral, fiindcă sunt două subiecte care nu au legătură. 


Tăriceanu a punctat că, în acest moment, proiectul de acord este în lucru, documentul urmând să traseze cadrul viitoarei colaborări între cele două partide politice, PSD și ALDE având împreună "un evantai larg de posibilități". 


"Nu știu să vă spun când urmează să fie semnat. Vă pot spune că o să semnăm. În momentul de față, discutăm pe marginea unui proiect de acord. Acordul, în principiu, trasează cadrul unei posibile colaborări pentru alegerile locale și pentru mai departe. Posibil și alegerile parlamentare. Nu știu încă, o să vedem. Negociem. După alegeri, putem să facem alianțe în consiliile locale și în consiliile județene, sigur că da. Avem un evantai larg de posibilități — putem să susținem candidați comuni, putem să mergem pe liste separate", a declarat copreședintele ALDE, citat de Agerpres. 



Comentează știrea

Cosmin
5 februarie 2016
Sistem nou de lucru acasa!

Sistem nou de lucru acasa! Pentru timpuri moderne, metode moderne de castig! Acum exista mijloace pentru toti! Te asteptam in echipa noastra! Iti oferim instruire gratuita si de cea mai buna calitate, precum si un sistem performant de completare in timpul liber a veniturilor tale. Trebuie doar sa te hotarasti acum! Cere mai multe informatii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Marţi, 12 Ianuarie 2016
Stire din Politică-Administrație : Cine este noul vicepreședinte al ALDE
Pagina a fost generata in 1.4136 secunde