Băsescu, de acord cu Tăriceanu: "Este o eroare grosolană!"

173
Băsescu, de acord cu Tăriceanu:

Articole de la același autor

Fostul președinte, Traian Băsescu, a declarat că există erori în raportul MCV și îi dă dreptate președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, în privința modului în care funcționează imunitatea.


Fostul președinte a remarcat că în Raportul MCV există o eroare, pentru că se precizează că parlamentarii au imunitate în fața urmăririi penale.


"Aici, îmi pare rău, îi dau dreptate lui Tăriceanu. Este o eroare grosolană! Parlamentarii nu au imunitate în fața începerii urmăririi penale, doar la arestare au. Este o confuzie, chiar în raport, care este neconstituțională, parlamentarii în România nu au imunitate la începerea urmăririi penale, doar la arestare Însă se spune altceva: <>. Deci, atenție, că s-a schimbat fundamental o nuanță. Spune, când refuzați, vrem să știm că aveți niște criterii aplicabile tuturor, nu la unii refuzați, la alții nu (...) O să vă spun de ce este extrem de important. Raportul MCV nu mai respinge ideea refuzului, mai ales că îl coroborează cu arestări etc, dar zice: drag, parlamentar al României, fă niște criterii ca să știm când ești de acord sau nu", a explicat, Traian Băsescu, la B1Tv.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4269 secunde