Traian Băsescu:

"O posibilă înțelegere UNPR - Mișcarea Populară este o minciună stalinistă"

240
3

Articole de la același autor

Președintele Mișcării Populare, Traian Băsescu, a declarat că este exclusă o înțelegere politică între UNPR și partidul pe care îl conduce, precizând că zvo-nurile din spațiul public în acest sens sunt "minciuni staliniste".

"Este exclus. Am mai văzut unii analiști spunând cu foarte mult aplomb că au fost discuții între UNPR și Mișcarea Populară. Este o minciună de tip stalinist. N-am avut niciodată discuții cu Gabriel Oprea pe această temă. Singura discuție pe care am avut-o cu Gabriel Oprea a fost înainte de Consiliul JAI, când eu i-am cerut o întâlnire, să-i spun punctul de vedere cu privire la migranți. Nu am discutat nimic despre colaborarea între cele două partide", a spus Traian Băsescu la un post de televiziune.

Întrebat dacă s-ar mai așeza la masă cu liderul UNPR, Gabriel Oprea, pentru negocieri politice, fostul șef al statului nu a dat un răspuns clar.

"Hai să ajungem până la alegeri. Aici nu discutăm numai de Gabriel Oprea, ci de un rezultat care o să fie și de obligația ca partidele parlamentare să dea un guvern. În orice caz, ce vă garantez - eu nu voi fi la masa negocierilor, pentru că nu mai am ce să negociez pentru mine, nu mai vreau nimic pentru mine de la politică, dar vreau să construiesc un partid", a afirmat Traian Băsescu. 

Comentează știrea

adevar
6 februarie 2016
adevar

Miscare de sechestrare straine si facere fortat copii ce fel de miscare este ? Umana sau antiumana ?are scop de ajutor sau distrugere poporele vecine?

adevar
6 februarie 2016
adevar

Romani care sechestreaza straine si le fac copii fortat nu se stie daca cu oameni la ce ajuta relatia Romania si poporele vecine ? Daca trebuie sa fie dat cineva in judecata cred ca mai intai trebuie judecat care este cel mai sus in Romania?Nu vreau romani sa intre sau sa traeasca in republica mea

adevar
6 februarie 2016
adevar

Plangere de viol sau abuz sau vatamare corporala daca esti straina si esti agresata pe teritoriu Romaniei unde se depun?politia romana a spus ca la ei plangere de viol abuz etc nu se dau . Ce institutie aveti in Romania pentru plangere?

Articole pe aceeași temă

Vineri, 29 Ianuarie 2016
Stire din Politică-Administrație : UNPR SE RUPE DE PSD!
Pagina a fost generata in 0.7186 secunde