Consilierii județeni au alocat patru milioane de lei pentru Spitalul Județean

262
2
Consilierii județeni au alocat patru milioane de lei pentru Spitalul Județean - consilieriijudeteniaualocatbani-1454690158.jpg

Articole de la același autor

Potrivit planurilor consilierilor ju-dețeni, Spitalul Clinic Județean de Urgență "Sf. Apostol Andrei" din Constanța ar urma să fie modernizat. Drept urmare, în bugetul pe anul în curs au fost cuprinse mai multe cheltuieli care să ducă la îmbunătățirea condițiilor pentru medici și pacienții internați în unitatea sanitară. Drept urmare, consilierii județeni au alocat la ultima ședință șase milioane lei. Conform explicațiilor oferite de vicepreședintele cu atribuții de președinte al CJC, Cristinel Dragomir, banii vor fi repartizați astfel: patru milioane lei pentru reabilitarea Secției de Obstetrică Ginecologie, 500.000 lei pentru echiparea secției de Ortopedie Pediatrică și 1,5 milioane lei pentru cheltuieli cu materiale pentru spital.

"Am avut discuții și cu managerul instituției spitalicești și am cuprins în buget alocarea a patru milioane lei. Dintre aceștia, patru milioane lei se vor întrebuința la reabilitarea Secției de Obstetrică Ginecologie, 500.000 lei pentru echiparea secției de Ortopedie Pediatrică și 1,5 milioane lei vor fi folosiți pentru cheltuielile privind materialele necesare în spital", a spus șeful CJC, Cristinel Dragomir. 

Comentează știrea

adevar
6 februarie 2016
adevar

Daca au facut tratamentele mai umane

Ar urma...
6 februarie 2016
daca si cu parca!

...ar urma sa fie modernizat! De ce tocmai intr-un an electoral? Si de ce nu se spune ca va fi sigur modernizat?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1457 secunde