Iarna vine cu urgențe la Spitalul Județean Constanța

343
6
Iarna vine cu urgențe  la Spitalul Județean Constanța - urgentespital-1451916718.jpg

Articole recomandate

Excesele alimentare și nu gerul de afară i-au determinat pe constănțeni să se prezinte la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

"În această perioadă, la Urgențe au ajuns pacienți cu probleme digestive, cardiace sau pacienți cu boli cronice care s-au decompensat", declară dr. Claudia Tatarici, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean.

Din fericire, temperaturile negative nu au făcut încă victime printre constănțeni. "Nu avem niciun pacient cu degerături deocamdată, colegii mei centralizează informații în acest sens", a declarat, ieri, dr. Bogdan Câmpineanu, din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

De asemenea, la spital s-au prezentat cazuri de fracturi, însă ca în orice altă perioadă a anului. "Nu există cazuri deosebite de fracturi, majoritatea sunt provocate de accidente, nu de condițiile meteo actuale. Suntem pregătiți pentru orice caz care ar putea apărea", declară dr. Alexandru Șerban, medic ortoped la Spitalul Județean Constanța.

Chiar și așa, gerul este mai aspru pentru oamenii străzii, care se confruntă zi și noapte cu temperaturile negative. Potrivit unui comunicat al Primăriei Municipiului Constanța, emis ieri, "un număr de șapte persoane sunt adăpostite la centrul special amenajat situat pe strada Soveja, aici oferindu-li-se ceai cald și hrană".

Alexandra ZAMFIR

Comentează știrea

adevar
5 ianuarie 2016
adevar

La alea cu traficul de femei?urgentele vin dar gasesc doctori acolo sau doar traficanti de femei ?

adevar
5 ianuarie 2016
adevar

Cat se plateste pentru o perfuzie in caz ca ma drogheaza cineva ?O fata ani a stat zilnic in fata lor la platit consult la cabinetele private si tot nu au facut nici un tratament adecvat . care este diferenta dintre constantean si animal salbatic?

adevar
5 ianuarie 2016
adevar

In Constanta au orce doar doctori nu au

a
5 ianuarie 2016
a

Bine ca nu se urgentele in Calarasi ?

a
5 ianuarie 2016
a

Bine ca nu duc urgentele la mizeria de spital din Calarasi

ANDREI
7 ianuarie 2016
GRAMATICA

INVATA SA SCRII SI APOI TRIMITE-TI PAREREA TA....

Răspuns la: adevar
Adăugat de : adevar, 5 ianuarie 2016
In Constanta au orce doar doctori nu au

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7323 secunde