Tone de carne și pește, confiscate din magazinele constănțene. Amenzi usturătoare!

326
1
Tone de carne  și pește,  confiscate  din magazinele constănțene. Amenzi usturătoare! - tonedecarne-1451916658.jpg

Articole de la același autor

Acțiunile de supraveghere și control desfășurate de către inspectorii Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Constanța, în ultima săptămână, s-au materializat prin verificări la 144 obiective - 42 restaurante, o braserie, o unitate tip bistro, un fast food, șase carmangerii, trei măcelării, 21 laboratoare cofetărie/patiserie, 22 super/hipermarketuri, opt depozite alimentare, 10 magazine alimentare, o unitate de tăiere, 11 uni-tăți fabricare pâine și specialități de panificație, cinci depozite semințe consum, șase depozite de destinație, două unități de morărit, două unități fabricare vin, o unitate fabricare bragă, o unitate pentru producerea și comercializarea ciupercilor.

În urma controalelor, s-au constatat neconformități cu privire la comercializarea produselor alimentare în spații neigienizate corespunzător, condiții necorespunzătoare de igienă în spațiul de lucru, depozitarea necorespunzătoare a produselor alimentare.

Pentru abaterile de la legislația sanitară veterinară și pentru siguranța alimentelor, au fost aplicate patru sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.800 lei, și trei avertismente. De asemenea, au fost emise două ordonanțe de suspendare temporară a activității la două restaurante.

Au fost confiscate și retrase de la vânzare produse alimentare din categoriile carne și produse din carne - 4.842 kg, lapte și produse lactate - 688 kg, pește și produse din pește - 831 kg, ouă - 67 kg. Valoarea acestora este în cuantum de 68.848 lei.

Produsele confiscate au fost dirijate către unități de neutralizare a sub-produselor de origine animală și a produselor derivate care nu sunt destinate consumului uman și distruse prin incinerare. 

Comentează știrea

Pintea
5 ianuarie 2016
Aici traim

La 6500 kg de marfa stricata amenda 3800 lei = 0.6 lei per kg de gunoaie .O încălcare a regulilor de circulație, precum mersul pe trotuar cu autoturismul, de exemplu, va fi sancționată cu 6-8 puncte amendă, si 1.000 de lei.Asta este tara in care traim veneticii care ne omoara cu e-urile lor sunt mangaiati la buzunar in timp ce romanii sarmani sunt jupuiti la sange .Aici am ajuns dupa 25 de ani de jaf.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Prins cu peștele  în portbagaj
Pagina a fost generata in 0.2922 secunde