O LUĂM DE LA CAPĂT! ANM A EMIS O NOUĂ INFORMARE METEO DE VREME REA

1899
1
O LUĂM DE LA CAPĂT! ANM A EMIS O NOUĂ INFORMARE METEO DE VREME REA - img2790-1452005434.jpg

Articole de la același autor

Meteorologii au emis, azi, o nouă informare de ninsori, precipitații mixte și polei, valabilă miercuri, în întreaga țară.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie /ANM/, în intervalul 6 ianuarie, ora 4,00 — 6 ianuarie, ora 22,00, temporar vor fi precipitații mixte ce vor favoriza formarea poleiului, iar aria acestora va fi în extindere treptată dinspre partea de sud-vest a teritoriului, cuprinzând cea mai mare parte a țării.

Spre sfârșitul nopții de marți spre miercuri (5/6 ianuarie), depunerile de polei se vor semnala local în Oltenia, sudul Banatului și sud-vestul Munteniei, iar în prima parte a zilei de miercuri, 6 ianuarie, poleiul se va forma și în restul Munteniei (inclusiv în zona Municipiului București) și pe arii restrânse în Dobrogea.

După-amiaza și în prima parte a nopții de miercuri spre joi (6/7 ianuarie) poleiul va fi prezent local și temporar, mai ales în regiunile din jumătatea de nord a țării.

ANM precizează că, începând din cursul nopții de 6 spre 7 ianuarie (miercuri spre joi) vor predomina ninsorile, în special în nord-est și în zona de munte, iar în sud-est va ploua și se vor cumula cantități de apă mai importante.

Comentează știrea

Florin
5 ianuarie 2016
Venituri suplimentare

Oferta pentru oamenii care vor bani acum! Nu mai are rost sa cauti alte oportunitati, pentru ca acum ai la dispozitie acest sistem in care poti castiga bani, simplu, fara sa recrutezi oameni, fara batai de cap, fara o munca exagerat de grea. Cere acum mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0109 secunde