Iulian Gropoșilă solicită CJC înființarea unei Comisii Consultative din partea societății civile

187
1
Iulian Gropoșilă solicită CJC înființarea unei Comisii Consultative din partea  societății civile - iuliangroposilasolicitaocomisie3-1454690316.jpg

Articole de la același autor

Președintele Patronatului Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Constanța, Iulian Gropoșilă, este hotărât să creeze o punte între societatea civilă pe care o reprezintă și administrația locală și județeană a partidului. Drept urmare, după ce săptămâna trecută a fost prezent la dezbaterea privind bugetul municipal al Constanței, recent, el a fost prezent și la dezbaterea privind bugetul județului Constanța. Dacă săptămâna trecută el a pledat pentru impozite și taxe mai mici pentru afaceriști, la ședința CJC a avut o altă doleanță.

Mai exact, el i-a solicitat vicepreședintelui cu atribuții de președinte al CJC, Cristinel Dragomir, înființarea unei comisii consultative, în cadrul Consiliului Județean Constanța, ai cărei membri, reprezentanți ai societății civile, să fie invitați la discuții, pentru a putea veni cu soluții la problemele Constanței.

La rândul său, Cristinel Dragomir a fost de acord cu propunerea acestuia, calificând-o drept o idee bună, de care o să se țină cont. În concluzie, se așteaptă luarea unor decizii vizavi de forma pe care o poate avea o asemenea comisie și cine va face parte din ea. 

Comentează știrea

somerul
6 februarie 2016
inca ostructura aiurea

Mai nene Groposila,lasa vrajeala cu societatea civila pe mana lui Pipidi ca este suficient de bine ,,sustinuta''de extern,incat este in stare sa inlociiasca guvernul,Eu cred ca ar fi mai bine si mai corect sa fie sustinute mai mult sindicatele.Astea sunt cele care canalizeaza capitalismul pe cai corecte.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2784 secunde