HOROSCOP

314
HOROSCOP - horoscop-1461852748.jpg

Articole recomandate

Berbec: Nu ai deloc răb-dare astăzi, astfel că și statul la muncă ți se pare o corvoadă. Vrei să ieși în oraș, să te vezi cu prietenii, dar se pare că nimeni nu are timp de distracție. 

Taur: Vrei să îți ajuți o rudă care pare total debusolată și nu are soluții pentru a ieși dintr-o situație delicată. Nici tu nu ai idee cam ce ar trebui să facă pentru a scăpa rapid din încurcătură. 

Gemeni: Surprizele se țin lanț pentru tine astăzi și de data aceasta sunt dintre cele mai plăcute, așa că nu ai motive să îți faci griji prea multe. În sfârșit, poți da frâu liber dorințelor. 

Rac: Ai remușcări vizavi de o decizie pe care ai luat-o fără să îi întrebi și pe cei direct implicați. Încearcă să planifici o serie de acti-vități urgente. Deocamdată, este bine să visezi. 

Leu: Un conflict care a izbucnit cu mult timp în urmă între tine și un vecin este pe cale să fie aplanat. Din vorbă în vorbă, din glumă în glumă, ideile răzbunătoare se risipesc, făcând loc unui nou început.

Fecioară: Cineva care ți-a lipsit va sosi în casa ta de Paște, motiv pentru care fericirea ta este exuberantă. Te străduiești să pui totul la punct, căci ești obișnuit să primești laude pentru ordinea din căminul tău.

Balanță: Aruncă o privire departe, spre viitorul tău, și încearcă să îți construiești o viață după bunul tău plac. Nu-i mai lăsa pe cei din jur să ia decizii în locul tău, că vei avea numai de pierdut.

Scorpion: Ești într-o relație care s-a consumat demult, dar simplul fapt de a te ști la locul tău te convinge să rămâi. Ai mare grijă! Cu fiecare minut care trece, frustrările se strâng și când vei izbucni, va fi destul de rău pentru cei din jur.

Săgetător: Ești invitat să explorezi mai multe obiecte de mobilier, căci vrei să faci o schimbare în cămin. Simți că nu-ți mai regăsești echilibrul interior, motiv pentru care vei apela la sfaturile celor mai în vârstă.

Capricorn: Nimic nu este la întâmplare pe această lume, cu atât mai puțin un telefon primit, la ceas de seară, de la o persoană care îți trezește nostalgii. Așteaptă-te la o continuare.

Vărsător: Dacă în planul tău nu incluzi și tradiționala vizită la rude, nu trebuie să ai remușcări. Vor înțelege nevoia ta de a sta cât mai departe de agitație. Comunică-le opinia ta și încearcă să ajungeți la un numitor comun.

Pești: Semnezi un contract de colaborare cu o firmă care în momentul de față este pe val, motiv pentru care ai toate șansele să te faci remarcat încă de la bun început.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 28 Aprilie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 27 Aprilie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 26 Aprilie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 25 Aprilie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 23 Aprilie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 22 Aprilie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 21 Aprilie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 20 Aprilie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 19 Aprilie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 18 Aprilie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.3381 secunde