HOROSCOP

235
HOROSCOP - horoscop-1462448125.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ideile bune vin pe bandă rulantă astăzi și totul se datorează imaginației bogate cu care te-a înzestrat natura. Orice om care se simte în pană de idei va beneficia de ajutorul tău.

Taur: Primești mulțumiri din partea unui apropiat care se simte recunoscător pentru tot ajutorul de care a dispus prin bunăvoința ta. Te simți flatat, dar ai mare grijă să nu îți faci iluzii deșarte.

Gemeni: Plictiseala este cea mai mare problemă cu care te confrunți în această perioadă, dar știi că nu va dura mult. Ai timp destul să-ți pui în ordine gândurile și sentimentele, căci te așteaptă o perioadă plină din punct de vedere profesional.

Rac: O vorbă din popor spune că ce nu te omoară te face mai puternic. Este și cazul tău, căci treci printr-o perioadă mai puțin frumoasă, dar din care vei învăța o multitudine de lucruri utile pentru viitor.

Leu: Faci pe plac unei persoane care altceva nu face decât să-ți conteste cu vehemență propunerile și deciziile pe care le iei. Ar trebui să spui verde în față ce te doare, oricum faptul e consumat.

Fecioară: Nimeni nu te poate face fericit în-afară de acel om pentru care ți-ai da și viața. Până să te entuziasmezi și să pierzi din vedere realitatea, încearcă să identifici adevărata cauză a comportamentului fals al acelui om.

Balanță: Pentru tine, ori e albă ori e neagră. Nu există cale de mijloc, nu există echilibru. Ar trebui să îți reevaluezi prioritățile, pentru că lucrurile nu se vor rezolva de la sine oricum.

Scorpion: Ai multe frici și încerci să descoperi cauzele acestora. Deși încerci să nu te lași înfrânt de necazuri, cazi pe gânduri și nu se mai poate înțelege nimeni cu tine. Încearcă să cauți partea plină a paharului și vei vedea lumea cu alți ochi.

Săgetător: Primești o invitație de la o persoană cu care nu te-ai văzut de mult timp, dar te vezi pus în situația de a refuza, tocmai pentru că programul de la locul de muncă nu îți permite o asemenea escapadă.

Capricorn: Nimic din ce este scris pe agenda ta nu va fi dus la bun sfârșit azi, pentru că alte și alte proiecte se strecoară printre priorități. Nu te lăsa bulversat de multitudinea de sarcini, ia totul punctual și vei vedea că lucrurile par mai simple așa.

Vărsător: Ești în criză de timp, pentru că vrei să faci mai multe lucruri deodată, fără a te gândi și la viitorul tău. Te suprasoliciți, iar acesta nu este deloc un lucru bun. Caută-ți sprijinul, nu face tu chiar totul.

Pești: Atunci când promiți ceva, încearcă să te și ții de cuvânt. Ai dezamăgit pe cineva la care chiar țineai, iar împăcarea va fi un drum lung și anevoios. Să-ți fie lecție de viață, altfel nu vei izbuti pe viitor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 05 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 04 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 03 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 29 Aprilie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 28 Aprilie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 27 Aprilie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 26 Aprilie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 25 Aprilie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 23 Aprilie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 22 Aprilie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5767 secunde