HOROSCOP

208
HOROSCOP - horoscop-1463063148.jpg

Articole recomandate

Berbec: Cere-ți drepturile, mai ales că ai destule! Nu te mai lăsa intimidat de părerile celor care nu fac altceva decât să te descurajeze. Ai capacitățile necesare de a rezolva problemele care apar azi.

Taur: Sănătatea ta nu este cea mai bună. Nimic din ce ai făcut până acum nu te-a ajutat să îți schimbi percepția asupra bolii. Încearcă totuși să nu epatezi prea tare. Dacă simți că ești prea stresat, ia o pauză.

Gemeni: Sentimentele pe care le ai pentru o persoană dragă ție sunt poate prea profunde, lucru care te cam pune pe gânduri. Dragostea este frumoasă, dar te ține pe loc. Ia-o încet, că vei reuși.

Rac: Ai păreri distorsionate despre relația cu cei din jur. Asta se întâmplă pentru că refuzi să vezi că și alții au păreri bune. Nu uita că trebuie să schimbi acest aspect al comportamentului tău.

Leu: O sumă de bani pe care urmează să o primești vine la fix, deoarece ai decis că vrei să ai propria afacere. Chiar dacă la început vei avea de furcă din cauza angajaților nonconformiști, pe parcurs lucrurile vor intra pe drumul cel bun.

Fecioară: Dorințele tale vin pe fondul unor oportunități de angajare pe care nu vrei și nu trebuie să le ratezi. Vezi viitorul cu alți ochi și ai mai multă încredere în tine. Stai departe de persoanele toxice.

Balanță: Cineva din grupul tău de prieteni află o vorbă nu tocmai bună pe care ai aruncat-o fără să gândești, fapt ce te va pune serios pe treabă. Nu vrei să intri în conflict cu nimeni, dar nici nu vrei să fii criticat.

Scorpion: Cineva vrea să îți strice imaginea și va face acest lucru cu toate puterile. Dar tu vei privi partea bună a lucrurilor, căci așa vei afla cine te-a tot sabotat atâta vreme. Vei avea o mare surpriză.

Săgetător: Chiar dacă șansele de reușită sunt mari, azi nu este o zi bună de luat decizii. Ai mare grijă cui spui secrete, căci s-ar putea să afle tot grupul tot felul de lucruri despre tine, care mai de care mai exagerate.

Capricorn: Minciuna este singurul lucru care te irită și te face să strigi în gura mare de nervi. Cu toate că partenerul de viață știe acest lucru, nu va ezita să îți ascundă adevărul, lucru care te va pune serios pe gânduri.

Vărsător: Soarele va ieși azi și pe strada ta, doar că nu va străluci cu toată puterea sa. Vei avea parte de o întâlnire cu cineva care te face mereu să zâmbești.

Pești: Nu ai încredere în tine, iar acest lucru te face să stai deoparte atunci când trebuie să iei cuvântul. Ai mare grijă să nu-i lași pe alții să decidă în locul tău, căci nu va fi un semn bun.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 12 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 11 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 10 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 09 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 07 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 06 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 05 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 04 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 03 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 29 Aprilie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.4045 secunde