URMĂRIT INTERNAȚIONAL, PRINS DE POLIȚIȘTII ROMÂNI

203
1
URMĂRIT INTERNAȚIONAL, PRINS DE POLIȚIȘTII ROMÂNI - arest133924156413504190521381094-1463063247.jpg

Articole recomandate

Un bărbat, pe numele căruia autoritățile belgiene au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea mai multor infracțiuni contra patrimoniului, a fost depistat de polițiștii din Timișoara, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională al Poliției Române

"Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș au depistat, pe raza comunei Giroc, un bărbat de 25 de ani, care era urmărit internațional.

Pe numele acestuia, autoritățile judiciare belgiene au emis un mandat european de arestare, fiind bănuit de comiterea mai multor infracțiuni contra patrimoniului (înșelăciuni).

Pentru depistarea celui în cauză, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională- Inspectoratul General al Poliției Române.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, care a dispus reținerea pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Curții de Apel Timișoara, pentru demararea procedurilor în vederea predării către autoritățile belgiene.", scrie Poliția Română, într-un comunicat.

Comentează știrea

kndtntQLfG
30 noiembrie 2016
KARRXvLXsTVTfkRbK

cXin24 vulylxfpgsxr, [url=http://kvijmrnhsmmm.com/]kvijmrnhsmmm[/url], [link=http://dccidrxtggmd.com/]dccidrxtggmd[/link], http://ozglixlozeye.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6477 secunde