HOROSCOP

214
HOROSCOP - horoscop-1464089756.jpg

Articole recomandate

Berbec: Nervii tăi sunt întinși la maxim, azi, după ce o rudă vine pe neașteptate acasă la tine, dându-ți toate planurile peste cap. Ai mare grijă la tonul cu care vorbești!

Taur: Astăzi este o zi plină, dar tu decizi să te relaxezi cât se poate de mult. Asta pentru că ai realizat că, deși dai totul pentru cei din jur, nimeni nu îți va ridica o statuie pentru gesturile tale. Nu mai fi așa dușmănos!

Gemeni: Ideile bune pe care le ai vin pe bandă rulantă, iar acest lucru te salvează din criza în care te afli. Noul tău proiect va avea un impact foarte mare în grupul social din care faci parte. Vei culege roadele după mult timp, dar le vei culege.

Rac: O mică problemă de sănătate nu te lasă deloc în pace, astfel că îți iei inima în dinți și decizi să mergi la un control. Vei vedea că lucrurile nu sunt deloc grave, iar decizia ta va avea rezultatele dorite. Așadar, nu mai amâna!

Leu: Lași pe mâine ce ai putea face azi, și asta este din cauza lipsei de perspectivă. Tu mergi, dar nu știi unde. Te lași dus de val, dar direcția este ambiguă. Mai bine setează-ți câteva obiective realiste.

Fecioară: Ai mari probleme pe plan financiar, dar, pentru că ai tot apelat la ajutorul celor din jur, acum ai rămas fără curaj. Este numai și numai vina ta că nu știi să ții de bani în condițiile în care ai făcut oricum prea multe datorii.

Balanță: Ești cu un picior în prăpastie, motiv pentru care deciziile pe care urmează să le iei sunt foarte importante. Nu mai amâna și semnează actele care te vor ajuta să ieși din impas.

Scorpion: O investiție serioasă te ajută să te lansezi într-un domeniu mai dificil de controlat, fapt pentru care incertitudinile sunt la ordinea zilei. Ar trebui să îți angajezi un consultant, te va ajuta să fii mereu pe drumul cel bun, cel puțin până îți iei avânt.

Săgetător: Faci pe interesantul, chiar dacă cei din jur nu sunt de acord cu atitudinea ta. Ai strâns cam multe frustrări și, din această cauză, tinzi să dai vina pe oricine îți iese în cale. Nu este bine ce faci!

Capricorn: Ai un temperament foarte dificil, iar energia celor din jur este consumată de tine în mod frecvent. Persoanele care interacționează des cu tine au tendința de a te exclude din ecuație.

Vărsător: Sunt multe lucruri care ți se explică, dar pe care nu le înțelegi, din cauza faptului că ai lipsit de la cursurile la care trebuie să fii prezent. Acum, ia totul de la zero.

Pești: Nu te poți detașa de o situație din trecut. Ar fi trebuit să repari totul la vremea respectivă, dar tu ai dat semne că nu îți pasă. Nici acum nu este prea târziu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 24 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 23 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 21 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 20 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 19 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 18 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 17 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 16 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 14 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 13 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.8054 secunde