HOROSCOP

187
HOROSCOP - horoscop-1464007939.jpg

Articole recomandate

Berbec: Există indicii că cineva din anturajul tău nu se conformează și îți face zile fripte. Indicat este să-l convoci la o discuție serioasă și să apelezi la calmitate.

Taur: Fericirea este o artă care se dobândește pe parcursul vieții. Dar cum tu ești un negativist prin excelență, vei avea de parcurs multe drumuri până vei ajunge în locul în care ți-ai propus.

Gemeni: Ai noroc că sfaturile pe care le primești de la o rudă foarte apropiată se pliază pe nevoile și necesitățile tale, altfel totul ar fi fost doar vorbă în vânt. Ciulește atent urechile să nu pierzi nimic.

Rac: Cu sănătatea stai relativ bine, chiar dacă din când în când dai semne de oboseală cronică. Dacă vei încerca să fii un pic mai organizat, vei vedea că nu este chiar atât de greu să ajungi în vârf.

Leu: Orgoliul este de departe cel mai mare dușman care stă în calea reușitei tale. În pofida faptului că te crezi cel mai bun dintre toți, cei din jur s-au obișnuit cu crizele tale de superioritate și nu te mai taxează cum ai merita. Fii recunoscător!

Fecioară: O discuție cu persoana iubită te face să fii din ce în ce mai plin de viață. Sensibilitatea primează în defavoarea dezinteresului. Nimic nu mai este cum era înainte să începi să vezi că viața are multe părți frumoase.

Balanță: Ți-ai găsit echilibrul în urma unei călătorii care te-a ajutat să te cunoști mai bine. Cu această ocazie, mulți oameni din jurul tău au plecat, tocmai ca să le facă loc celor care merită un om ca tine.

Scorpion: Presiunea din ultima perioadă te face să uiți de tine, motiv pentru care simți nevoia să te autoanalizezi. Nu mai da vina pe tine pentru toate nereușitele firmei. Doar nu ești singurul care a luat decizii acolo.

Săgetător: O afacere începută bine începe să scârțâie. Te dezamăgești și vrei să pui punct. Dar vine cineva și îți pune pe tavă o grămadă de argumente pentru care nu ar trebui să te dai bătut chiar acum.

Capricorn: O persoană pe care o vedeai ca pe un partener de viață în viitorul apropiat se dovedește a fi de fapt cel mai bun partener de afaceri. Deci, te vei consola cu gândul că măcar pe partea profesională ești mai norocos.

Vărsător: Dimineață, te vezi pus în situația de a face drumuri scurte pentru a ajuta un membru mai tânăr al familiei, care are nevoie de sprijin mai mult ca oricând. Gestul tău este de apreciat.

Pești: Nu îți face planuri prea multe azi, căci agenda încărcată nu te va ajuta să-ți structurezi activitățile mai eficient. Încearcă să nu mai accepți toate sarcinile care ți se dau, ci să le duci la bun sfârșit pe cele vechi. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 23 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 21 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 20 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 19 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 18 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 17 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 16 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 14 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 13 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 12 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 1.0235 secunde