HOROSCOP

258
HOROSCOP - horoscop-1464265545.jpg

Articole recomandate

Berbec: Stai de vorbă cu partenerul tău și puneți țara la cale. Aveți dispoziția necesară pentru a vă asculta unul pe altul, ca atare o astfel de zi e perfectă pentru a rezolva o serie de neînțelegeri.

Taur: Ar fi bine să rezolvi din timp toate problemele care apar. Vei putea pleca în vacanță liniștit și fără stres.

Gemeni: Ajungi la finalul unei acțiuni și ești mândru de ce ai realizat. Meriți să te lauzi cu nivelul pe care l-ai atins, pentru că ai ajuns aici prin forțele tale, punând în joc toată ambiția.

Rac: Acceptă-i pe cei dragi aproape, deoarece rolul lor se va dovedi a fi esențial în depășirea pasei proaste. Singurătatea nu-ți priește, pentru că lasă loc de scenarii cu tentă negativă. 

Leu: Astăzi vei afla multe informații folositoare în afaceri și în carieră, deci stai cu urechile ciulite la ce au ceilalți de zis. E ca o lecție gratuită cu sfaturi pentru a ieși din orice impas. 

Fecioară: Apare ceva nou la orizont ce te entuziasmează foarte tare. Lucrurile ar evolua mult mai bine dacă ai profita de energia care te împinge de la spate acum.

Balanță: Disputele sunt la ordinea zilei pe oriunde ai trece, dar par contradicții minore. În loc să vă certați, mai bine v-ați expune pe rând punctul de vedere.

Scorpion: Nu pune la suflet glumele deplasate de la prieteni, pentru că nu ascund intenții rele. Superficialitatea unora te poate deranja, dar încearcă să nu aluneci spre reacții emoționale neadecvate.

Săgetător: Nu te simți bine în postura de învins, dacă altcineva s-a prezentat mai bine decât tine la o confruntare. În loc să consideri totul un eșec, mai bine te-ai ambiționa să recuperezi din handicap. 

Capricorn: Discuțiile cu partenerul de viață devin din ce în ce mai dese. Copiii, în general, sunt azi în centrul atenției în viața ta și le oferi lor toată energia. 

Vărsător: Stai și chibzuiești profund asupra perspectivelor îndepărtate ale unui proiect pe care l-ai început alături de un grup mai numeros de persoane. Va fi bine în final!

Pești: Dragostea nu vine întotdeauna călare pe un cal alb, deci nu te aștepta la povești din filme, ca să nu fii dezamăgit. Cel care ține la tine își poate exprima sentimentele în orice mod posibil.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 26 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 25 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 24 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 23 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 21 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 20 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 19 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 18 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 17 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 16 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 1.2866 secunde