HOROSCOP

256
HOROSCOP - horoscop-1464526164.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ușurința cu care tratezi situațiile dificile te califică drept un om cu picioarele pe pământ, care știe ce vrea de la viață și care are un scop bine definit, chiar dacă drumul e anevoios.

Taur: Ți-ai modelat comportamentul într-un mod frumos, fără să faci oamenii să sufere. Chiar dacă vrei uneori să scapi din vedere unele lucruri, știi că ele sunt esențiale și nu te poți ascunde.

Gemeni: Chiar dacă pe moment unele lucruri par greu de rezolvat, vei vedea că, în timp, toate incertitudinile se vor risipi. Nu este vina ta că nu merge totul perfect, încearcă să te resemnezi și să mergi mai departe.

Rac: Nu te mai lansa în discuții contradictorii, mai ales atunci când tu, în adâncul sufletului, știi că nu ai dreptate. Asumă-ți greșelile și învață să mai și pierzi! 

Leu: Este și mâine o zi, așa-dar nu te grăbi să termini lucrurile care nu stau sub semnul timpului. Mai bine le faci mai încet, dar bine.

Fecioară: Te simți din ce în ce mai încordat, dar nu este numai vina ta. Ar trebui să te ții de cuvânt atunci când promiți ceva, pentru că altfel nu vei reuși să câștigi simpatia celor din jur.

Balanță: Chiar dacă te simți fără puteri, mergi mai departe. Simți entuziasmul reușitei și nimic nu te întoarce din drum. Mulțumită ție, colegii vor răsufla ușurați.

Scorpion: Dacă te vei strădui un pic mai mult să fii cel mai bun, chiar vei reuși. Capacitățile tale sunt infinite, iar spiritul competitiv te ajută să fii din ce în ce mai sus. 

Săgetător: Fii curajos și spune lucrurilor pe nume. Nu te mai lăsa călcat în picioare de unul și de altul doar din teama de a nu fi catalogat într-un mod negativ. Ești de valoare și asta contează cel mai mult.

Capricorn: Nu cei din jur decid ce este mai bine pentru tine și ce nu. Sfaturile pe care le primești sunt doar simple vorbe care au tendința să te tragă în jos. Intuiția nu te va înșela nici de data asta.

Vărsător: Naivitatea ta este dusă la extrem azi. Atunci când vei înțelege că ai drepturi pe care trebuie să le ceri, te vei simți ușurat. Ai de lucru până atunci, căci curajul lipsește cu desăvârșire.

Pești: Ai ajutat atât de multă lume de-a lungul timpului, încât cei din jur au făcut o regulă ca tu să fii salvatorul tuturor. Nu este bine ce se petrece, nu va fi deloc în avantajul tău.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 27 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 26 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 25 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 24 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 23 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 21 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 20 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 19 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 18 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 1.606 secunde