HOROSCOP

220
HOROSCOP - horoscop-1464782755.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ți se cere eficiență astăzi la job și oricât de mult te străduiești tot nu duci la bun sfârșit ceea ce trebuie. Visezi cu ochii des-chiși cel puțin în prima parte a zilei, fapt care te ține departe de realitatea din jur.  

Taur: Nevoia de a obține un venit rapid este în creștere și ți se pare că bați pasul pe loc. Dai prea multă importanță unor probleme financiare care sunt mai puțin grave decât ți le imaginezi tu.

Gemeni: Faci totul ca la carte la locul de muncă și te epuizezi încă înainte de a ajunge acasă. Aici nu ești foarte eficient astfel că începi mai multe treburi și nu termini nimic.

Rac: Nu este o zi în care să fii productiv, ba din contră timpul trece prea repede pentru tine. Ceri ajutorul unui coleg care pare ceva mai inspirat. Împreună veți reuși.

Leu: Succes pe toate planurile astăzi, mai ales că ener-gia care te acompaniază este la cote maxime. Ideal ar fi să îți păstrezi exuberanța pentru cât mai mult timp, căci doar așa reușitele tale sunt garantate.

Fecioară: Reușești să faci schimbări importante, radicale chiar, în viața ta, aspect apreciat mai ales de părinții tăi. Vei avea parte de multe realizări după această decizie. Vei regreta că nu te-ai gândit la asta mai devreme.

Balanță: Pui cariera pe primul plan, lucru care îl cam supără pe partenerul tău de viață. Nu vrei să găsești echilibrul necesar, și nici nu ai în plan o rezolvare rapidă a lucrurilor. Certurile nu vor întârzia să apară.

Scorpion: Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi, căci te vei aglomera și nu vei mai reuși să ajungi la final. Încearcă să te organizezi mai eficient. Asta dacă vrei să mai ai și tu viață personală.

Săgetător: Pleci câteva zile din oraș și vrei să lași multe treburi neterminate. Ideea nu este bună deloc, mai ales că cei care îți vor ține locul vor da peste cap totul.

Capricorn: Pleci dintr-un loc în care simțeai că te plafonezi și ajungi exact unde ți-ai dorit mereu. Nu ține de tine să îi faci fericiți pe cei din jur, dar poți încerca măcar să fii un pic mai generos, mai ales când ți se cere ajutorul.

Vărsător: Bănuiești că cineva de la locul de muncă îți sabotează eforturile, dar nu pui la suflet, pentru că știi că abilitățile tale sunt nemăsurabile. Vei trece cu bine peste toate obstacolele.

Pești: Așteptările tale sunt din ce în ce mai mari, motiv pentru care încerci din răsputeri să îți faci simțită prezența în grupul de lucru. Chiar dacă există incertitudini în ceea ce te privește, lucrurile se vor rezolva de la sine. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 01 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 31 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 30 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 28 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 27 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 26 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 25 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 24 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 23 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 21 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.4803 secunde