HOROSCOP

228
HOROSCOP - horoscop-1465216295.jpg

Articole recomandate

Berbec: Zi favorabilă realizărilor pe plan social și material, dar să nu te aștepți ca rezultatele să apară imediat! Răbdarea chiar este o virtute, așadar ține cont de acest aspect.

Taur: Poți avea un succes deosebit la întâlnirile de afaceri. Sunt bine structurate și relațiile cu familia și prietenii. În concluzie, o zi perfectă.

Gemeni: Partenerul de viață are nevoie de tine plin de viață pentru a putea da randament maxim ca de fiecare dată. Nu alege să lucrezi la două proiecte în același timp, pentru că vei eșua în ambele.

Rac: Dacă folosești cuvintele ca să rănești, atunci ai grijă ca ele să nu se întoarcă împotriva ta. Ești pregătit astăzi în domeniul tău și nu vei accepta o a doua părere. 

Leu: Ești foarte irascibil și s-ar putea să îi spui partenerului de viață cuvinte pe care să le regreți. Fii calm, ca să nu ai probleme cu sănătatea!

Fecioară: Apar rezultatele eforturilor din ultima perioadă: câștiguri financiare și afirmarea în societate. Sunt șanse să îți cumperi un obiect de valoare pe care ai pus ochii de ceva vreme.

Balanță: Îți recomandăm să nu începi activități noi astăzi, pentru că poți să te lovești de obstacole neprevăzute. De dimineață ai în plan câteva drumuri scurte.

Scorpion: De dimineață ești hipersensibil și agitat, nu te simți în apele tale. Dată fiind situația bulversată în care te vei afla, cel mai bine este să eviți să iei decizii importante, ca să nu o dai în bară.

Săgetător: S-ar putea ca în prima parte a zilei să ai mici probleme în cămin. Cu calm se poate rezolva orice. Un gest tandru sau o vorbă bună te pot ajuta să eviți o ceartă.

Capricorn: Dimineață ești obosit și confuz. Evită să îți dai cu părerea despre lucruri pe care nu le cunoști în profunzime, căci riști să te iei la harță cu cine nu trebuie.

Vărsător: Zi favorabilă întâlnirilor cu prietenii. După-amiază, s-ar putea să ai parte de o sumă importantă de bani de la o persoană mai în vârstă din familie. Sunt șanse să ți se propună o colaborare.

Pești: Ai tendința să fii idealist și să crezi că poți rezolva totul foarte ușor. A fost bine până acum, dar revino cu picioarele pe pământ, căci te-ai cam culcat pe o ureche. Lucrurile simple nu sunt de calitate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 06 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 04 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 03 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 02 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 01 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 31 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 30 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 28 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 27 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 26 Mai 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.3465 secunde