Horoscop

234
Horoscop - horoscop-1474373942.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai mare grijă la veri-dicitatea informațiilor pe care le transmiți și la legalitatea faptelor pe care le prezinți lumii, pentru că există cineva gata să te sancționeze. Fii cu atenția sporită! 


Taur: Cineva are asupra ta un efect foarte puternic încât te intimidează prin felul său de a fi. Îi recunoști superioritatea, dar în loc să-l privești ca pe un exemplu demn de urmat, parcă te temi de valoarea sa. 


Gemeni: Nu te ascunde după deget, dând impresia tuturor că ești fericit și că toate îți merg bine. Recunoaște când ceva nu e în regulă, fără a-l transforma într-un motiv de disperare. 


Rac: E frustrant să bați pasul pe loc din cauza datoriilor de demult, dar cum ești un om organizat, te vei opri din elan pentru a te întoarce un pic înapoi la ceea ce ai lăsat neterminat cândva. 


Leu: Oricât ai fi tu de curios, dornic să știi tot ce se poate din orice domeniu, sunt totuși informații pe care nu le-ai aflat, iar alții ți le pot oferi cu generozitate. Contra cost sau nu, depinde. 


Fecioară: Ești genul de om care nu-și dorește să rămână cu restanțe, de aceea faci un efort acum ca să ștergi de pe listă mai multe puncte și apoi să te poți relaxa. 


Balanță: Calcă-ți pe mândrie și acceptă niște condiții defa-vorabile, pentru că într-o zi vei fi recom-pensat triplu pentru eforturile tale. Niciun sacrificiu nu rămâne făcut fără să primești ceva în schimb. 


Scorpion: Deții toate resursele necesare unei realizări depline, dar singurul lucru care îți lipsește e răbdarea. Dorești rezultate imediate, dar proiectul în care ești implicat nu poate evolua mai repede. 


Săgetător: Primești unele vești de departe care au un efect binefăcător, deoarece vin exact la momentul potrivit pentru a-ți oferi o stare de liniște și de mulțumire. 


Capricorn: Ești plin de avânt încât ar fi bine să investești această energie fantastică într-o activitate cu adevărat complicată, deoarece rezultatele vor fi foarte bune. 


Vărsător: Nu te aștepta ca toată lumea să te trateze corect, oricât de cinstit ai fi, pentru că unii nu te cunosc suficient de bine și te pot judeca pe nedrept. 


PeȘti: Tot ce-i frumos se și termină la un moment dat. Ai ajuns acum în fața unui moment dificil pentru suflet. Vei trăi din amintiri frumoase, o vreme.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 20 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 19 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 15 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 14 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 13 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 12 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 10 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 09 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 08 Septembrie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 07 Septembrie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.4557 secunde