Horoscop

217
Horoscop - horoscop-1475065941.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ești pus pe șotii în această perioadă pentru că simți că este loc de glume și voie bună. Ridici moralul unor oameni cu care lucrezi. Vei primi un ajutor mare, exact în momentul în care vei avea cea mai mare nevoie. 


Taur: Ești pus pe treabă mai ceva ca în cursul săptămânii, de nici nu zici că se apropie week-end-ul. Nimic nu te ține pe loc, căci inspirația este la ea acasă. Ai nevoie de un moment de respiro. 


Gemeni: Ești un om care pune la suflet răutățile celor din jur, motiv pentru care treci destul de des prin clipe de emotivitate. Indicația noastră ar fi să o lași mai moale cu auto-compătimirea, căci nu aduce nimic valoros în viața ta. 


Rac: Ești genul de om care spune verde în față ce-l supără, iar dacă nu faci acest lucru expresia feței tale vorbește de la sine. De aceea, oamenii din jurul tău evită să te supere.


Leu: Norocul și-l mai face și omul cu mâna lui, motiv pentru care ar trebui să ții cont de acest sfat și să nu mai aștepți ca lucrurile să cadă din cer. Fă tu ca lucrurile să se întâmple așa cum vrei tu. Ai potențial maxim. 


Fecioară: Mare atenție la noile persoane care intră în viața ta, căci intențiile lor nu sunt dintre cele mai bune. Suferi din cauza faptului că un om drag ție aruncă cu noroi în tine. Încearcă pe cât posibil să fii indulgent, deși îți va fi extrem de greu. 


Balanță: Ai aproape oameni care te susțin din toate punctele de vedere, chiar și atunci când nu sunt de acord cu planurile tale. Fii recunoscător acum, căci nu va dura la nesfârșit. 


Scorpion: Afli de niște reduceri însemnate și decizi să faci cum-părăturile necesare. Vei cheltui mulți bani dacă nu vei fi atent, dar măcar vei investi în obiectele pe care ți le doreai de foarte mutl timp. 


Săgetător: Ai întâlniri de afaceri și îți este extrem de greu să te împarți. Ideea de la care ar trebui să pornești este eficiența, dar nu te încântă acest aspect, e drept. Ai grijă mare cum abordezi problemele.


Capricorn: Ești nerăbdător să afli vești mai multe despre o persoană care urmează să intre în colectivul din care faci parte. Nu te lăsa intimidat, vei face față cu brio, chiar dacă la început te vei simți un pic exclus. 


Vărsător: Ai un simț critic foarte bine dezvoltat, iar acest lucru este perfect pentru cei cu care interacționezi, pentru că datorită ție se specializează în domeniul lor. Îi obligi să aibă standarde ridicate, acesta fiind un pas important pentru tine. 


Pești: Faci câteva mărturisiri picante din viața ta de cuplu, iar cineva se găsește să facă tot soiul de speculații, care mai de care mai acide. Nu pune la suflet, nu e cazul. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 27 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 26 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 24 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 23 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 22 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 21 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 20 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 19 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 15 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5998 secunde