Horoscop

228
Horoscop - horoscop-1478785998.jpg

Articole recomandate

Berbec: Declarațiile pompoase ale unui posibil partener de relație te lasă rece și uite așa treci pe lângă o șansă de a lega o relație frumoasă. Același scepticism te face să nu te apropii cu mult curaj nici de alte persoane.

Taur: Îți faci o serie de planuri, printre care și niște cumpărături, doar că remarci faptul că finanțele nu prea îți ajung. Ar fi imposibil să ceri un nou ajutor financiar, mai ales că nici împrumutul anterior nu l-ai returnat.

Gemeni: Aștepți foarte multe lucruri de la cei din jur, de parcă toți ar fi la fel de implicați și dornici să realizeze lucruri mărețe. Cei din jur se mișcă extrem de lent și atunci te vezi nevoit să iei pe cont propriu o serie de activități. 

Rac: Astăzi, vei arăta celor din jur o latură a ta pe care nimeni nu credea că o ai. Ești dominant și rece, știi exact ce vrei și nu îți pasă ce au alții de spus cu privire la atitudinea ta.

Leu: Voia bună dispare ca prin minune când ești anunțat de noile schimbări de la locul de muncă. Organizarea lasă de dorit astăzi, iar spiritul tău dornic de disciplină este greu pus la încercare. 

Fecioară: Dovezile de loialitate nu sunt suficiente pentru tine, așa că îți cam pui partenerul în dificultate. Când crede că în sfârșit te-ai liniștit, suspiciunile tale revin în forță.

Balanță: Tot ce îți dorești astăzi este armonie în jur, dar se pare că unii au nevoie de conflicte ca de aer. Nu îi poți liniști tu pe toți, dar cel puțin ești destul de calm cât să nu le alimentezi furia. 

Scorpion: Ai niște divergențe cu un membru al familiei și te simți neînțeles. Este normal să existe diferențe de opinie, pentru că sunteți generații diferite, drept urmare nici mentalitățile nu coincid.

Săgetător: Oferi sfaturi cu foarte mult drag, dar devii impulsiv când cei din jur nu țin cont de ele. Din păcate, sfaturile nu au valoare de ordine, deci fiecare se ghidează după propriile reguli în viață.

Capricorn: Faci față cu brio unei situații stresante, chiar dacă în interiorul tău simți că iei foc. Agitația își face rapid simțită prezența, astfel că nu ești o companie prea plăcută seara.

Vărsător: Nici nu îți mai aduci aminte de când nu ai mai avut timp pentru tine, iar acum, când în sfârșit ești liber, nu prea știi ce să faci. Parcă te simți tentat să te apuci de treburi gospodărești. 

Pești: Te simți destul de bine în compania unor oameni care până nu demult păreau insuportabili. Nu știi dacă ți-ai schimbat tu atitudinea față de ei sau ei sunt cei care au modificat ceva în comportamentul lor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 10 Noiembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 09 Noiembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 08 Noiembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 07 Noiembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 05 Noiembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 04 Noiembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 03 Noiembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 02 Noiembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 01 Noiembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 31 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.6333 secunde