Horoscop

228
Horoscop - horoscop-1477830860.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ar fi bine să puneți în practică ideile de afaceri care vă vin dimineață. La nevoie, nu ezitați să vă împrumutați de la o rudă mai în vârstă, pentru că doar așa veți reuși să faceți totul de la un capăt la celălalt.

Taur: Vă vizitează un prieten de familie care vă propune o colaborare pe termen lung. Spre seară, vă schimbați programul și acceptați să mergeți la o petrecere. Vă sfătuim să fiți cumpătat în orice.

Gemeni: Planurile dumneavoastră de afaceri încep să se materializeze. Nu este exclus să înce-peți o activitate nouă. Se întrevede o călătorie în care puteți avea satisfacții pe plan material și sentimental.

Rac: Este o zi bună pentru a vă consolida relațiile sociale și de afaceri. Cu toate astea, relațiile cu persoana iubită sunt favorizate în mod special.

Leu: La o întâlnire cu prietenii, faceți cunoștință cu o persoană deosebită care vă va ajuta să intrați în afaceri…contra-cost, evident! Vă puteți îndeplini dorințele destul de repede, cu condiția să evitați orice fel de speculații.

Fecioară: O cunoștință vă propune să colaborați într-o afacere. Vă sfătuim să acceptați, pentru că sunt șanse să scăpați de problemele financiare imense de acum. Ar fi bine să vă ocupați și de problemele de familie. Încercați să terminați ce ați început!

Balanță: O întâlnire neașteptată vă dă programul peste cap. Se pare că faceți cunoștință cu o persoană cu care veți putea face afaceri. Vă sfătuim să vă abțineți de la speculații.

Scorpion: Aveți un spirit practic deosebit și prindeți din zbor o afacere profitabilă. În plus, s-ar putea să vi se propună o colaborare. Nu luați nicio decizie importantă fără să vă consultați cu partenerul de viață!

Săgetător: Vă sfătuim să nu începeți nimic nou până nu terminați treburile urgente. Comunicați cu multă ușurință și aveți posibilitatea să vă faceți prieteni noi.

Capricorn: Vă așteaptă o zi reușită la serviciu. Șefii vă apreciază mult munca, iar răsplata nu va întârzia să apară. În ceea ce privește dragostea, mai aveți de sperat.

Vărsător: Intuiția vă poate ajuta să rezolvați probleme importante, dar ar fi bine să țineți seama și de părerile partenerului de viață. Nu neglijați problemele casnice! După-amiază, s-ar putea ca o rudă bolnavă să vă ceară ajutorul.

Pești: Sunteți hotărât să începeți o viață nouă și intenționați să vă apucați de afaceri. Puteți fi optimist, pentru că aveți șanse mari de reușită. Stați bine cu sănătatea, dar vă recomandăm să nu neglijați odihna.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 29 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 28 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 27 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 26 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 25 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 24 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 22 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 21 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 20 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 19 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.7315 secunde