Horoscop

214
Horoscop - horoscop-1477222446.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai plănuit o serie de escapade alături de o persoană nouă din viața ta și constați cu stupoare că numai gura a fost de ea. Te lasă baltă exact în momentul în care credeai că ți-ai găsit jumătatea.

Taur: Disperarea ta de a fi mereu în centrul atenției nu este justificată. Nu câștigi nimic din această luptă cu tine însuți, din contră, pierzi energia vitală.

Gemeni: Nimeni nu este de partea ta atunci când vine vorba despre o afacere care nu dă semne că ar fi profitabilă. Tot ce trebuie să faci este să le demonstrezi că se înșeală.

Rac: Te reîntorci la o fostă iubire sperând că lucrurile vor merge mai bine de această dată, dar se pare că te înșeli. Vorba cu ciorba reîncălzită este cât se poate de adevărată. Ai mare grijă la aparențe, căci nu reflectă adevărul deloc.

Leu: Ai avut încredere în cineva care demult îți păruse de treabă. Dar iată că nu a fost să fie. Te-a dezamăgit crunt. Nu mai sta să suferi, căci nu ai motive. Ești totuși un pic departe de adevăr. Caută și vei găsi.

Fecioară: Te bazezi pe ajutorul colegilor, dar nu mare îți va fi mirarea să vezi că te lasă baltă exact când nu trebuie. Aceasta va fi o lecție dureroasă pentru tine, dar te va învăța să nu te mai bazezi pe cei din jur, ci să încerci să te ajuți de unul singur.

Balanță: Te plângi că actualul loc de muncă te cam supra-solicită, dar nici nu vrei să iei măsuri care să te ajute în acest sens. Preferi să suferi decât să spui ce te doare.

Scorpion: Ai marele avantaj de a avea familia aproape în momente în care doar cei mai buni prieteni ar trebui să fie lângă tine. Ești pe drumul cel bun pe toate planurile.

Săgetător: Chiar dacă problemele de sănătate din ultima perioadă ți-au cam dat bătăi de cap, asta nu înseamnă că planurile perso-nale cad pe locul doi. Din contră, ești mai energic ca niciodată, spre surprinderea celor care nu mai credeau în tine.

Capricorn: Nimic nu te mai sperie, mai ales că în aceste momente tot ce contează este ca tu și partenerul de viață să vă înțelegeți mai bine ca oricând, căci doar în acest mod puteți fi o echipă învingătoare. Soarta este de partea voastră.

Vărsător: Nimic nu se compară cu timpul petrecut cu familia, nimic nu este mai prețios. De aceea, schimbi un pic regulile și decizi să te dedici mai mult momentelor frumoase alături de cei dragi.

Pești: Așteptările tale nu au nicio legătură cu vestea proastă cu care te-a întâmpinat partenerul de viață. Trebui să ai încredere că ceva bun este pe cale să se întâmple în viața ta. Nu ai niciun motiv să te îngrijorezi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 21 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 20 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 19 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 18 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 17 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 15 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 14 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 13 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 12 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4045 secunde